UVEK ĆU GA POMINJATI: Ceca se prisetila dirljivog momenta sa Arkanom pa rastužila sve! EVO ŠTA IH JE GANULO
Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Filip Plavčić

TUŽNO

UVEK ĆU GA POMINJATI: Ceca se prisetila dirljivog momenta sa Arkanom pa rastužila sve! EVO ŠTA IH JE GANULO

Gostovala kod Sanje Marinković, pa se prisetila pokojnog supruga

Objavljeno: 20:14h

Voditeljka Sanja Marinković u emisiji "Magazin In" u prazničnom raspoloženju pričala je sa svojim gostima o ljubavi. Između ostalih kod Sanje je ovaj put gost bila i Svetlana Ceca Ražnatović.

foto: Printscreen

Folk diva se prisetila pokojnog supruga Željka i raznežila sve u studiju. - On je tu i dalje sa nama, prosto deo je naše porodice i naravno da ću ga ja uvek pominjati. Željko je uvek znao šta ja volim i to me je uvek čekalo na stolu - rekla je folk diva i dobila veliki aplauz. Ceca je rekla i kako zamišlja svoj idealni Doček.

foto: Printscreen Youtube

- Smatram da čovek treba prvenstveno da voli sebe i da mu bude lepo u sopstvenoj koži. Ja nisam neko ko ne može da bude sam, meni to uopšte nije teško, a po mogućstvu da budu mir i tišina to je idealno. Čovek mora sebi da organizuje život, ne može da zavisi od drugih. Želim da je samo moj daljinski upravljač pored mene i da sebi sipam piće, menjam kanale i zavalim se u garnituru. Gde ćeš lepšeg dočeka! - kazala je Ceca. Kojim izdanjima je Ceca Ražnatović ovih dana iznenađivala javnost pogledajte u nastavku.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.