ZGODNI GLUMAC POTPUNO GO: Na sebi ima samo kapu DEDA MRAZA! (FOTO)
Leto je nedavno proslavio rođendan i oduševio obožavateljke fotografijom svojih trbušnjaka, Foto: Printscreen Instagram

OBRADOVAO OBOŽAVATELJKE

ZGODNI GLUMAC POTPUNO GO: Na sebi ima samo kapu DEDA MRAZA! (FOTO)

Nedavno privukao pažnju javnosti kad se pojavio na aerodromu

Objavljeno:

Glumac Džared Leto (47) je zapalio Instagram u četvrtak uveče, kad je objavio fotografiju bez majice s kapicom Deda Mraza. Leto je nedavno proslavio rođendan i oduševio obožavateljke fotografijom svojih trbušnjaka.

Merry xmas and happy holidays xo

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

- Srećan Božić i srećni praznici - napisao je Leto ispod fotografije. Zahvalio se i na brojnim komplimentima i rođendanskim čestitkama. Oskarovac je rekao za britanski magazin GQ da dugogodišnjoj zdravoj ishrani i vežbanju može zahvaliti dobar izgled.

- Dvadeset godina vegetarijanske ishrane i brige o svom telu. Važno je zdravo se hraniti i dobro spavati - objasnio je Leto.

Thx for all the bday wishes Happy Holidays ?

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Džared je osvojio Oskara za najboljeg sporednog glumca za film "Dallas Buyers Club" 2013. godine. Proslavio se TV serijom "My So-Called Life". Osim filmske karijere, Džerad je pevač, gitarista i tekstopisac sastava "30 Seconds to Mars".

Leto je nedavno privukao pažnju javnosti kad se pojavio na aerodromu u Los Angelesu u ružičastoj majici sa spiskom plata najbogatijih američkih modela. Na kapuljači je bila ispisana reč Amerika, a na leđima spisak najplaćenijih manekenki u prošloj godini: Kendal Džener, Žizel Bunšen, Krisi Tajgen, Adriana Lima i Gigi Hadid.

Nikome nije jasno zašto je odlučio baš to da stavi na majicu. Kasnije je otkrio da su to promotivne majice njegovog benda pa je uspeo privući pažnju javnosti i medija koji su zaključili da je to mudar marketinški potez.

Bonus video

ISPLIVAO U JAVNOST ZAJEDNIČKI SNIMAK UDATE DRAGANE MITAR SA DEČKOM! Šta će reći muž? Bivši ljubavnici u rijalitiju nemaju pojma šta ih čeka!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.