PITAJTE VUJADINA ZAŠTO I JA NISAM BILA NA ŽURKI: Mirka odlepila kad je saznala da joj je muž bio kod CECINE ĆERKE!
Mirka Vasiljević, Foto: Printscreen

OPET švrlja?

PITAJTE VUJADINA ZAŠTO I JA NISAM BILA NA ŽURKI: Mirka odlepila kad je saznala da joj je muž bio kod CECINE ĆERKE!

Fudbaler opet čačka mečku, a glumica na ivici živaca

Objavljeno: 14:00h

Fudbaler Vujadin Savić pojavio se na privatnoj proslavi drugarice Anastasije Ražnatović, ali u provod nije poveo svoju suprugu Mirku Vasiljević, koja je snimke sa proslave videla na internetu i dobro izdramila. "Nemam šta da vam tu komentarišem. Pitajte Vujadina zašto nisam bila i ja tu, prijatno i doviđenja", rekla je glumica za "Svet".

Mirka Vasiljević: dozlogrdilo joj
Mirka Vasiljević: dozlogrdilo joj foto: Printscreen

Ovo nije prvi put da fudbaler lepoj glumici pravi situacije zbog kojih se ona definitivno ne oseća ni najmanje prijatno, a nije ni prvi put da se priča o njegovom švrljanju. O tome da Vujadin vara Mirku pričalo se i ranije, pa čak su izlazile i fotografije koje su bile i dokaz njegovim neverstvima. No, Mirka mu je to sve tada oprostila i rešila da preko svega pređe. Iako se činilo da se Vujadin neko vreme primirio, i činilo se kao da je naučio lekciju, i shvatio šta više ne sme nikako da radi, izgleda da njega mesto ne drži, ili bar ne na duže.

Mirka i Vujadin: A taman se primirio
Mirka i Vujadin: A taman se primirio foto: Instagram

Tako se u junu ove godine fudbaler pojavio u pratnji pevačice Milene Ćeranić na proslavi Šabanovog unuka, fudbalera Luke Adžića, upriličenoj povodom potpisivanja ugovora sa belgijskim Anderlehtom. Njih dvoje se celo veče nisu odvajali, a kako su tada posvedočili prisutni, oboje su u panici branili gostima da prave fotografije njih dvoje zajedno. Vujadin je čak neke goste i molio da ga uopšte ne slikaju, jer "će ga žena ubiti", kako je navodno rekao. Posle Anastasijine žurke, međutim izgleda da je Mirka opet na ivici strpljenja... a kako i ne bi bila. Šta je Mirka još 2014. pričala o Vujadinovim neverstvima, i kako mu je oprostila, pogledajte u videu:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.