PROBAO SAM MARIHUANU, TO NIJE TABU TEMA: Mili ŠOKIRAO priznanjem, pa progovorio o LEGALIZACIJI!
Mili je pesmom "Marihuana" podigao veliku prašinu, Foto: Printscreen Youtube

IZAZVAO POLEMIKE

PROBAO SAM MARIHUANU, TO NIJE TABU TEMA: Mili ŠOKIRAO priznanjem, pa progovorio o LEGALIZACIJI!

Mili ne krije da je imao priliku da proba ovaj vid opijata

Objavljeno:

Dok mnoge javne ličnosti ne žele da otkriju da li su probali neku vrstu opijata, muzičar Aleksandar Milić Mili kaže da je imao priliku da proba marihuanu, ali da svojoj deci to ne bi dopustio.

Pesma koju je Mili nedavno objavio izazvala je pometnju u javnosti zbog svog naziva, a Aleksandar Milić Mili otkriva da li je za legalizaciju marihuane i šta bi uradio kada bi njegova deca probala ovu vrstu opijata. Iako je pesma naišla na različite komentare, kompozitor tvrdi da je upravo to efekat koji je želeo da postigne.

foto: Printscreen Youtube

- Jako sam zadovoljan odazivom. Čak se stvorila borba između onih kojima se sviđa i kojima se ne sviđa. Mislim da je pola-pola. Ovu pesmu smo uradili da ima skriveni test inteligencije, neko je prošao, a neko nije. U muzici mora da se eksperimentiše - kaže Mili, i dodaje da se zalaže za legalizaciju marihuane.

- Stavio sam upravo taj naziv za pesmu zbog medicinske marihuane. Zalažem se za to da se ona legalizuje i mislim da bi trebalo da se priključimo tome, to je trend u svetu. Smatram da ukoliko konzumacija pomaže ljudima koji se bore s najtežim problemom u životu, treba im omogućiti da kupe marihuanu legalno u apoteci. A ne da se kriju, švercujući iz inostranstva i tako dalje kako se već snalaze - objašnjava muzičar.

foto: Damir Dervišagić

Mili ne krije da je imao priliku da proba ovaj vid opijata.

- Naravno, probao sam marihuanu. Probali su i Tramp i Klinton i Madona, to nije tabu tema. Te stvari ne treba skrivati, treba pričati o tome, da što više dece zna o tome i ne idu u to - ističe Mili, i otkriva kako bi reagovao da sazna da njegova deca konzumiraju opijate.

- Joj, ne znam. Imam vrlo otvoren odnos s decom, pričamo o svemu - od škole, sporta do muzike. I Nina i ja imamo isti stav, tako da ne znam, stvarno. Ali kad bih saznao da su probali, mislim da bih im noge polomio - kaže šaljivo Mili.

Bonus video

KRALJ MERAKA NAPRAVIO SPEKTAKL! ISPUNIO SALU DO VRHA: Haris Džinović izveo veliki hit pa bacio publiku u TRANS!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.