DŽONI DEP TAJNO U BEOGRADU! Izabrao i stan gde će živeti, luksuzni penthaus u ELITNOM delu grada
Džoni Dep, Foto: Profimedia

auu

DŽONI DEP TAJNO U BEOGRADU! Izabrao i stan gde će živeti, luksuzni penthaus u ELITNOM delu grada

Holivudska zvezda obišla lokacije na kojima će snimati njegov novi film i ujedno odabrao stan u kojem će živeti tokom boravka u Srbiji.

Objavljeno: 14:33h

Američki glumac Džoni Dep doputovao je u strogoj tajnosti u Beograd. Zvezda brojnih holivudskih ostvarenja protekle nedelje bio je nekoliko dana u srpskoj prestonici kako bi pogledao lokacije za snimanje svog novog filma “Minamata”!

- Džoni je u Beograd sleteo pre nekoliko dana u najstrožoj tajnosti. Budući da je i producent filma, obišao je lokacije na kojima će snimati i ujedno pogledao luksuzni penthaus u elitnom naselju Beograda u kojem će živeti! Znam da je stan specijalno opremljen po njegovom ukusu, pa je naručen i novi nameštaj - navodi sagovornik.

foto: Profimedia

Džoni će u Srbiju zvanično stići sredinom januara gde će provesti oko mesec dana. Ovo nije prvi put da je zgodni glumac obišao Srbiju. Naime, Dep je bio specijalan gost reditelja Emira Kusturice 2010. godine na Mokroj Gori.

Glumi čuvenog fotografa Smita!

Film “Minamata” baviće se fotografskim radom Alena Smita za časopis “Life”, gde otkriva trovanje ljudi u mestu Minamata u Japanu. Ovo ostvarenje radiće Depova producentska kuća. Prvi deo filma snimaće se u Japanu, dok će veliki broj scena biti snimljen u Srbiji.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.