TEODORA DŽEHVEROVIĆ I KIJA SNIMAJU DUET! Ova vest će prodrmati 2019. godinu!
Teodora Džehverović, Foto: Printscreen

srećna nova godina

TEODORA DŽEHVEROVIĆ I KIJA SNIMAJU DUET! Ova vest će prodrmati 2019. godinu!

Za nju je 2018. godina bila godina za pamćenje

Objavljeno: 18:00h

Teodora Džehverović zaista je znala kako da iskoristi svaki minut u rijalitiju Zadruga kako bi promovisala sebe kao pevačicu u najboljem mogućem svetlu. Za razliku od mnogih koji su došli u rijaliti sa istim razlogom, Teodora je "objasnila" kako se to radi:

- Definitivno ću 2018. godinu pamtiti po tome što je moj san u ovoj godini počeo da se ostvaruje, onako - zaista. Ja bih volela da 2019. godina bude baš ovakva, ne očekujem previše, ne želim ništa više od ovoga, bukvalno!

Ipak svako od nas i bez očekivanja ima neke planove, pa nam je Teodora otkrila svoje:

foto: Printscreen

- Što se tiče poslovnih, imam planove, a najbitniji mi je izdavanje albuma, moj prvi album. Biće sigurno 5, 6 pesama preko, zaista je u pitanju ozbiljan projekat na kom danonoćno radimo. Verovatno će sve biti solo pesme, odlučili smo se da taj projekat sama iznesem i da se sama izborim i da to nekako bude samo moj uspeh koji ne delim i ako ja volim da snimam duete. Uvek su mi pričali kad izbacim duet "Snimi solo, snimi solo, želimo samo tebe" i to želim i da dam svojoj publici. Što se tiče privatnih planova najverovatnije se selim, ne volim da cupkam u mestu, eto to je neki plan.

Pitali smo je i da li je možda u planu i neki duet sa Kijom:

- E pa što da ne! Nas dve nikada nismo pričale o tome, a mnogi nam to predlažu. Možda se to desi spontano, možda baš to bude nešto što nisam planirala, a desi se 2019. godine.

Teodora je ekipi Espresa poželela još uspešniju sledeći godinu, a šta je poželela vama pogledajte na snimku ispod:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.