SKANDAL! Karleuša i Aca Lukas otkazali snimanje da se ne bi sreli, Saša Popović se OGLASIO
Aca i Karleuša, Foto: Dragan Kadić

ne mogu da se gledaju

SKANDAL! Karleuša i Aca Lukas otkazali snimanje da se ne bi sreli, Saša Popović se OGLASIO

Do pomirenja izgleda neće skoro doći

Objavljeno:

Iako je današnjem Grandovom snimanju u Košutnjaku trebalo da prisustvuju Jelena Karleuša, Aca Lukas, Aleksandar Milić Mili i Milica Pavlović, JK i Lukas su iznenada otkazali svoj dolazak!

Razlog otkazivanja snimanja emisije „Grand Specijal“ za sada je nepoznat, ali su Karleuša i Lukas ovim navodno želeli da izbegnu susret oči u oči, zbog čega se direktor Grand produkcije Saša Popović vidno iznervirao, piše dnevna štampa.

foto: Dragan Kadić

Šuška se kako je jedan od razloga i sinoćna emisija "Amidži šou" u kojoj je Jelena gostovala posle skoro šest godina zabrane na televiziji Pink, a u kojoj se između ostalog dotakla i Ace Lukasa i njegove bivše supruge Sonje Vuksanović.

Ipak oglasio se i sam Saša Popović:

- Zbog greške u komunikaciji, kao gosti emisije "Specijal" koju vodim i uređujem najavljeni su Jelena Karleuša i Aca Lukas. Jelena i Aca jesu planirani za neku od budućih emisija, ali za ovu ih nisam pozvao. Zbog toga se, sasvim logično nisu pojavili, pa je tako došlo do zbunjivanja javnosti i medija - stoji u saopštenju koje smo dobili iz "Grand" produkcije.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.