GODINA SA NAJVIŠE SKANDALA: Pljuštale uvrede i teške reči, a najviše od onih od kojih smo to najmanje očekivali!
Foto: Printscreen

gde će vam duša?

GODINA SA NAJVIŠE SKANDALA: Pljuštale uvrede i teške reči, a najviše od onih od kojih smo to najmanje očekivali!

Ako oni ne budu, mi ćemo ovo sigurno pamtiti

Objavljeno: 20:25h

Viktor Savić vs Aca Lukas Pravi rat između Ace Lukasa i Viktora Savića izbio je nakon što je glumac na svom Instagram profilu okačio sliku na kojoj piše "Bajaga, a ne Lukas". Na tu fotografiju Savić je još dodao srca i označio Bajagu, što je folkera dodatno razljutilo. On je ovaj Viktorov post doživeo kao napad na njegov koncert koji će 31. decembra u Štark areni održati zajedno sa bosanskim dvojcem Bubom i Džalom, pa je, s tim u vezi, brutalno odgovorio Saviću kada smo ga pozvali:

"Ja kao dokazan i uspešan u svom poslu ne bi trebalo da polemišem sa poluglumcima i epizodistima. Ja isto volim više Bajagu od Lukasa i tu se potpuno slažem sa njim, ali za razliku od ovog "momčića", više volim žene nego muškarce i više volim glavne uloge od epizodnih" - ljutito je rekao Lukas i dodao:

"Mala preporuka: ako hoćeš da se praviš pametan, gledaj da to radiš sa sebi ravnim, indijancu! Prvo se ispili, pa se onda ku*či. U međuvremenu probaj da dobiješ neku glavnu ulogu, a ne da udaraš tamo gde ćeš da slomiš svoje mlečne zubiće. Možda to i nije loše jer sam čuo da kažu da se to što ti radiš bolje radi bez zuba" - izjavio je Lukas. Nakon ovoga glumac se nije odazivao na pozive novinara, što ne znači da nije imao odgovor:

"Kralj", napisao je Viktor na svom instagramu, da bi se potom i oglasio u pokušaju da se izvini:

„Coa, buraz, sve si pogrešno skapirao. Pod jedan, u toku je post i nema razloga za mržnjom i svađama. Pod dva, nije mi bila namera da utičem na ljude da ne idu na tvoj koncert. Pod tri, sve i da je tako, zar je moja reč toliko moćna? Pod četiri, za slučaj i da jeste, ljudi idite na Acin koncert“, napisao je on, na šta Lukas dalje nije imao komentar, rekao je samo da on ostaje pri svom prvom stavu, te da je na ovu temu rekao sve što je imao. Dakle, nije mu oprostio.

Dragana vs Ceca Godinama se spekuliše da pevačice nisu u dobrim odnosima, i da su zato često izbegavale da se zajedno nađu na istim mestima. Na RTS - ovom snimanju novogodišnjeg programa kad su se ipak srele, došlo je do neprijatnog i pomalo tenzičnog kontakta, koji je izgledao ovako:

Dragana: Oooo pa dobro veče!! Jel se mi poznajemo?

Ceca: Pa ne znam ti odluči! Mi se čas poznajemo čas se ne poznajemo!

Dragana: Ja sam odlučila i rekla "Dobro veče", a ti sad kako ti želiš! Ja uopšte nemam problem te vrste!

Ceca: Pa i ja sam rekla dobro veče!

Tu se završila komunikacija između pevačica, pa je svaka otišla svojim putem. Ton kojim su razgovarale međutim bio je na ivici svađalačkog, pa se u trenutku napravila neprijatna atmosfera, koja je doduše trajala ni čitav minut.

Nakon ovog susreta Dragana se oglasila na društvenim mrežama i postavila audio snimak, i tom prilikom tagovala svoju koleginicu i svima stavila do znanja da nema problem sa ovim susretom, nego da se samo ljubazno javila koleginici.

Glavni krivac je navodno Željko Ražnatović, koji je hteo od Cece da naprvi veliku muzičku zvezdu i zabranio tada gotovo svuda Draganu Mirković. Ona im je tada zasmetala zato što je bila najpopularnija pevačica na ovim prostorima.

Ceca je odlučila da kaže onda svoju stranu priče, i iznenadila sve:

- Dragana je sedela pored moje garderobe i naravno ja sam tuda morala da prođem i iskreno da vam kažem - kad vas neko godinama, u lošem kontekstu indirektno komentariše i proziva na jedan jako ružan i perfidan način i komentariše na ružan način i moju porodicu i mene i karijeru, ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, tim tonom joj je i uzvraćeno bez ikakve moje loše namere. Niti ja imam lošu nameru niti sam takva osoba po prirodi. Drugo, slušajte da vam kažem, sada vidim da se nešto provlači po novinama - niko nikome ne može da pokloni karijeru, niti može da bude kriv za sunovrat iste. Ja dotičnoj koleginici želim sve najbolje, kao i svih godina unazad. Vi ste mi sveoci, ja nikada nisam ni za koga rekla ružnu reču, niti imam potrebu za tim. Ja joj od srca želim da snimi hit i da nađe mir u 2019. godini.

Nakon ovog Cecinog obrazloženja, Dragani Mirković je navodno pozlilo u njenom domu u Beču. Njeno zdravstveno stanje stabilizovalo se nedugo potom, a putem društvenih mreža se oglasila i poručila: "Izdržala sam i gore".

Posle ovoga, ta priča je za sada završena.

Jelena vs Životinje, Jala, Buba, Maya, Kija, Ceca, uglavnom protiv sveta Kao po običaju oko Jelena Karleuše uvek najviše skandala, pa je tako bilo i ove godine. Teško je i prisetiti se svih pogrdnih reči koje je izgovarala za svoje kolege. I kao po starom običaju svaki je skandal i sukob ona inicirala.

Jedan od prvih većih medijskih ratova je svakako onaj sa Jalom i Bubom, gde se "The Diva" silno uvredila ona zato što su oni umesto da napišu pesmu samo za nju, snimili i jednu sa Severinom, a onda je krenuo ceo pičvajz. Ovo se naravno završilo prepucavanjem na tviteru, gde JK kao i obično nije štedela na "rečima".

Zatim je počela da joj smeta i Maya Berović, sa kojom je s početka imala čini se odličan odnos, i sa kojom je između ostalog bila i komšinica. I sve bi do dan danas bilo idealno, da Maya nije napravila tu "fatalnu grešku" i ušla u blisko prijateljstvo sa Cecom Ražnatović. To joj baš nije trebalo. Zaista je nemoguće nabrojati sve uvrede koje joj je starija koleginica zatim uputila putem društvenih mreža: "Maya je jeftina kopija mene, kao JK za ometene u razvoju. Ona neće trajati. Kad je nešto pitaš, ona kaže - mu", samo je jedna od pogrdnih komentara javno upućenih mladoj Mayi, za koju karijera tek treba počne.

Naravno Kristina Kija Kockar tu je bila na najvećem udaru. Divi je odlično poslužila činjenica to što je Kija preko rijalitija od stjuardese postala pevačica. Valjda je mislila da ću eventualno ovde dobiti podršku i onih koji je inače ne vole zbog konstantnog osuđivanja svih redom. "Nemojte me zvati da nastupam na mestima gde nastupaju nekakve rijaliti zvezde", bila je jedna od početnih izjava, da bi završilo salvom uvreda na račun zvezde rijalitija "Zadruga". Pa čak i da ju je neko ozbiljno shvatio, teško je u tome istrajati, jer JK isto tako menja i stavove i mišljenja kako vetar duva.

Tako je ona sve to što je ispljuvala baš nedavno i "polizala", shvativši da je ustvari Kijina majka hranila Duška Tošića u periodu kad je fudbaler bio sirotinja, i pomagala mu stane na noge. Kija više odjednom nije bila baš toliko loša. I naravno Ceca. Nije mogla proći godina, a da se Karleuša ne dohvati teme, pokojnog Arkana, i po ko zna koji put ponovi sve ono što smo već čuli da joj u toj priči smeta. Ali to je toliko izlizana priča da je teško verovatno da to više bilo koga i zanima, pa čak ni samu Cecu. Dara Bubamara vs Vlado Georgiev

Keba vs Đjani Ana Korać vs Kija Indi vs sestra Edita


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.