LAZUKIĆIMA U KRVI STRAST ZA STARIJIMA! Luka smuvao 15 godina stariju, a priča njegove SESTRE je da se smrzneš
Ana kalinić, Lukina sestra, sa suprugom, Foto: Facebook

zajednička stvar

LAZUKIĆIMA U KRVI STRAST ZA STARIJIMA! Luka smuvao 15 godina stariju, a priča njegove SESTRE je da se smrzneš

Luka Lazukić je već neko vreme u vezi sa javnosti nepoznatom ženom koja je od njega starija petnaestak godina i dobrostojeća je, a za njihovu ljubav još uvek ne znaju čak ni mnogi prijatelji i rodbina

Objavljeno:

Lazukić je novu devojku upoznao preko jednog poznanika, kada je ona kratko boravila u Beogradu, nakon čega su se nekoliko puta čuli telefonom i dopisivali se porukama, a potom su se ponovo videli i otpočeli zabavljanje.

Ipak, priča njegove sestre je slična, ona je zbog svog izabranika "zaratila" sa svojom porodicom, tačnije zbog razlike u godinama.

Ana Kalinić, zvezda društvenih mreža na kojima ostavlja kontroverzne, katkada i šokantne komentare, supruga je Dragana Kalinića, predratnog sarajevskog lekara, člana CKSKJ, kasnije reformiste, a u ratu predsednika Skupštine Republike Srpske. Kalinić, koji već dve decenije živi u Beogradu, jedno vreme je bio i predsednik Srpske demokratske stranke. On je na početku rata, nakon odlaska iz Sarajeva na Pale, ostavio dugogodišnju suprugu (deca su im rat provela u Italiji) i počeo da "živi" sa televizijskom novinarkom Vojnom Travanj, koja je 80-ih godina pod imenom Vera Jovanović, postala popularna zahvaljujući dečijoj emisiji "Nedjeljni zabavnik".

Sa novom životnom partnerkom Kalinić je živeo u Beogradu u blizini porodičnog stana familije Lazukić. Prema tračevima iz Beograda i Republike Srpske, Vojna Travanj bila je najbolja prijateljica gospođe Lazukić, majke Luke i Ane. Preko njihovog prijateljstva i druženja Dragan Kalinić je upoznao 30-ak godina mlađu Anu i vrlo brzo se njome i oženio.

"Moj muž će ubuduće tužiti svaki mediji koji me nazove njegovom trećom, a ne drugom suprugom!! Jer je pre mene imao samo jedan brak koji je razveden 1997.godine. I njemu je doqrčilo to što njegovu fašistoidnu statističku grešku neko naziva suprugom. To mu je bila švalerka i statistička greška, a ljudi poput Dragana se ne žene svojim statitičkim greškama", napisala je o ovome Ana.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.