MOŽDA ĆE OPET DA JE KOPIRAJU SVETSKE FACE: JK u sado mazo kostimu lepila sebi facu selotejpom! Novi trend bebo?
Foto: Printscreen

BRUTALNO

MOŽDA ĆE OPET DA JE KOPIRAJU SVETSKE FACE: JK u sado mazo kostimu lepila sebi facu selotejpom! Novi trend bebo?

Možda će sada opet krenuti svi da je kopiraju. Ova ideja je jedna od genijalnijih

Objavljeno:

Toliko je pričala o novoj pesmi, i najavljivala - prvo kao svoju, a onda sebe samo kao gosta u Miligramovom novom hitu "Marihuana", koju izvodi zajedno sa reperom Surreal - om, i na kraju izađe pesma.

foto: Printscreen

"Jelena je rešila da izađe iz okvira već viđenog, te se upustila u potpuno novi žanr, u kojem je do sada nismo čuli" - ovako je najavljivano Karleušino pojavlivanje sa novom pesmom.

foto: Printscreen

Šta tačno ovde još nije viđeno, to ne znamo, pošto se čini da smo sve ovo i videli i čuli milion i jedan put. I nju u "sado mazo kostimima", i skoro pa golu, i taj potpuno genijalni "bebo" momenat kroz tekst pesme, zbog kog imate momentalni transfer blama.

foto: Printscreen

E onda kad se malo ipak udubite u pesmu, postoji zapravo jedna stvar koja još nije viđena, ako smo kod toga. Postoji kadar koji kad "zamrznete" shvatite da je Jelena Karleuša sebi selotejpom zalepila lice za potrebe snimanja spota. Valjda je zaboravila da odradi fejs lifting pre toga, pa ko veli i selotejp će poslužiti, ionako je za kratkoročnu upotrebu, a s obzirom na to da ni krvničko zatezanje repa nije pomoglo da JK dovoljno iskosi oči i zategne lice, ovo se čini kao vrlo praktična zamisao.

foto: Printscreen

Možda je eto JK ipak nešto novo donela u ovaj "muzički pravac" ili kako god. Možda će sada svi krenuti da lepe selotejp po faci. Vrlo zanimljivo. Nije ni ovako loše, seksi je. Donela je novi fazon, baš je kuuul. Neka recimo Maja Berović, preteča "bebo - varijacija na temu", sledeći put uzme pa se oblepi cela selotejpom ili izolirkom, to bi bilo genijalno i potpuno drugačije.

foto: Printscreen

A možda bi u suštini bilo najbolje da JK krene da konzumira to o čemu peva, možda dobije još neku genijalnu ideju, jer što da ne?

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.