NJIMA JE 2018. BILA BERIĆETNA: Silne zvezde se POVENČAVALE, a jedna na svadbu nije zvala SOPSTVENU MAJKU! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram, Zorana Jevtić

IZGOVORILI SUDBONOSNO DA

NJIMA JE 2018. BILA BERIĆETNA: Silne zvezde se POVENČAVALE, a jedna na svadbu nije zvala SOPSTVENU MAJKU! (FOTO)

Kraj godine je vreme kad rekapituliramo šta se sve dogodilo u ovoj koja je za nama

Objavljeno:

Protekla godina između ostalog je bila i u znaku venčanja poznatih. Neki parovi iz javnog života su se rastali, ali na sreću, više je onih koji su se sastali.

Kraj godine je vreme kad rekapituliramo šta se sve dogodilo u ovoj koja je za nama.

Pa da počnemo:

Milan Dinčić Dinča i Jelena Sekulović

Jelena Sekulović i Milan Dinčić Dinča
Jelena Sekulović i Milan Dinčić Dinča foto: Privatna arhiva

Sezonu estradnih brakova u 2018. godini otvorio je pevač i zvezda Granda, Milan Dinčić Dinča. On je sa svojom izabranicom Jelenom Sekulović sudbonosno da izgovorio 19. aprila. Par je upriličio skromnu proslavu s porodicom i prijateljima u okolini Beograda, a mlada je blistala u sedmom mesecu trudnoće.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

foto: Zorana Jevtić

Venčanje godine svakako je venčanje još jedne zvezde Granda, koja se udala za Filipa Živojinovića, sina Bobe Živojinovića. Prija i Filip su se jedno drugom zarekli na večnu ljubav 21. juna u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Par je proslavu organizovao u luksuznom prostoru, kojoj je prisustvovalo čak oko 900 zvanica. Široko!

Portal Espreso imao je prilike da ekskluzivno zaviri u meni sa svadbe godine, a šta se jelo na Prijinoj i Filipovoj svadbi, pogledajte OVDE.

Zoran Pejić Peja i Dragana Kačavenda

Dragana Kačavenda i Zoran Pejić Peja
Dragana Kačavenda i Zoran Pejić Peja foto: Nebojša Mandić

Poznati voditelj i bivši muž Zlate Petrović, Zoran Pejić Peja, oženio se dve decenije mlađom izabranicom, Draganom Kačavendom. Njih dvoje su se 15. juna jedno dugom zakleli na večnu ljubav na Ibici, gde su ujedno uživali i na medenom mesecu.

Pred venčanje su oboje išli na remont, a Pejina izabranica je ugradila silikone, čiju je veličinu upravo birao mladoženja.

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos

Suzana Mančić s ćerkama na svom venčanju
Suzana Mančić s ćerkama na svom venčanju foto: Printscreen Instagram

Nakon dugogodišnje veze i nekoliko odlaganja, Suzana Mančić je konačno svom Simici izgovorila "Da" 1. jula ove godine. Par se venčao u crkvi na ostrvu Pilion, gde grčki bankar ima kuću, a proslavi venčanja prisustvovali su samo najbliži.

Slobodan Vasić i Marina Perišić

Slobodan Vasić i Marina Perišić
Slobodan Vasić i Marina Perišić foto: Printscreen

Još jedna zvezda Granda koja je u 2018. godini stala na ludi kamen je Slobodan Vasić. S obzirom na to da se pevač povukao iz javnosti, on je o svom venčanju obavestio na društvenim mrežama.

Iza ovog mladog para je turbulentni period. Naime, bivši partner pevačeve sadašnje supruge Marine pretio im je smrću. Nju je bivši muž pokušao da zadavi, kako su prenosili mediji, a nesrećna žena, koja je postala žrtva porodičnog nasilja, samo pukom srećom uspela da se odbrani, te su strahovali za živote jer je nasilnik odmah bio pušten na slobodu.

Goga Sekulić i Uroš Domanović

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Pevačica Goga Sekulić nedavno je postala majka, a ocu svog sina, košarkašu Urošu Domanoviću zaklela se na večnu ljubav u avgustu ove godine. Par se venčao u tajnosti daleko od Srbije, tačnije u Švajcarskoj, a proslavu su upriličili za najbliže u jednom restoranu na Ciriškom jezeru.

Stevan Anđelković i Nataša Ivanović

Nataša Ivanović i Stevan Anđelković
Nataša Ivanović i Stevan Anđelković foto: Vladimir Sporčić

Pevač Stevan Anđelković, učesnik i finalista prve sezone Zvezda Granda 20. septembra je svojoj izabranici Nataši Ivanović izgovorio sudbonosno da. Nakon dugogodišnjeg zabavljanja i zajedničkog života, njih dvoje odlučili su da sovju ljubav podignu na viši nivo, te su se zavetovali pred svojim prijateljima i porodicom. Par je proslavu venčanja upriličio na jednom beogradskom splavu, na koji su došli brodom. Kuma na venčanju bila im je pevačica, takođe zvezda Granda, i Stevanova najbolja prijateljica, Milica Todorović.

Adriana Čortan i Nemanja Simić

Dragi nasi ❤️❤️

A post shared by Jelena Mitrovic (@ustvarija) on

Voditeljka Adriana Čortan udala se za biznismena Nemanju Simića 23. septembra ove godine. Venčanje je obavljeno u crkvi Svetog Marka u Beogradu, posle čega je nastavljeno slavlje u jednom restoranu na Avali. Nemanja je Adrianu zaprosio martu, na Džibonijevom koncertu na Kopaoniku, a voditeljka je u romantičnoj atmosferi tada rekla "Da".

Marina Stankić i Radovan Vujačić

Marina Stankić i Radovan Vujačić
Marina Stankić i Radovan Vujačić foto: Printscreen

Popularna zvezda Granda Marina Stankić svom izabraniku je rekla "Da" 14. oktobra ove godine. Venčanju je prisustvovao veliki broj Marinin kolega sa estrade, a neki su se čak latili mikrofona.

Teodora Kunić

Mama i ćerka u zemlji čuda. Djavolja varos, čudo prirode

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

Ćerka Suzane Mančić krenula je maminim stopama i udala se iste godine kad i njena mama. Teodora se 14. novembra tajno udala za 20 godina starijeg biznismena pa tako i rastužila poznatu majku, jer ni ona nije bila pozvana na venčanje. Par je dvogodišnju vezu krunisao brakom u Las Vegasu. Suzana je svakako oprostila i ćerki i zetu, i ne može biti srećnija zbog njih.

Zlata Aranđelović i Miloš Vujanović

Miloš Vujanović i Zlata Aranđelović
Miloš Vujanović i Zlata Aranđelović foto: Printscreen Instagram

Ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Zlata Aranđelović, udala se pre samo nekoliko dana, 12. decembra. Njen izabranik je mlada zvezda Granda, Miloš Vujanović, s kojim i očekuje prinovu. Zlata je na društvenim mrežama objavila neke detalje sa venčanja i pokazala skupocene burme.

Godina za nama je očito bila berićetna kad su brakovi poznatih u pitanju, a nadamo se da će ih i u narednoj biti bar ovoliko.

Bonus video

ODALI SU IH SNIMCI I FOTKE: Emina i Mustafa uhvaćeni zajedno, a evo gde su otputovali!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.