UNIŠTILI SU JOJ SVE U RATU, REGION JE BRUJAO O NJENOJ VEZI SA KOŠARKAŠEM: Sada je zaljubljena u KUVARA i VRATILA SE
Ornela, Foto: Printscreen Instagram

najlepša glumica

UNIŠTILI SU JOJ SVE U RATU, REGION JE BRUJAO O NJENOJ VEZI SA KOŠARKAŠEM: Sada je zaljubljena u KUVARA i VRATILA SE

Za hrvatsku glumicu Ornelu Višticu ove godine praznici imaju posebnu simboliku, s obzirom na to da se vratila u stan u kome je odrasla, a koji je tokom rata bio uništen.

Objavljeno:

Ornela ima 29 godina i važi za jednu od najlepših i najtalentovanijih glumica u Hrvatskoj, a domaća javnost imala je priliku da je upozna kroz uloge u serijama "Žene sa Dedinja" i "Larin izbor".

Iako je rođena u Mostaru zbog rata je bila prisiljena da se odseli u Nemačku, da bi se potom vratila u Ljubuški, gde je provela detinjstvo.

"U ovom stanu, baš ovde, sam napravila svoje prve korake. Nakon rata, devedesetih, kad smo se vratili u stan, zatvarala bih oči pred praznim i potpuno uništenim stanom. Sela bih pored ovog stakla i videla izlog s puno lampica, smeha, ljubavi, svetlosti. Sve o čemu sam maštala sam zapravo i domaštala i danas sam izrazito zahvalna životu. Želim svima obilje pozitivne energije, poniznosti, skromnosti, zahvalnosti, poštovanja, sreće ,veselja, mira, radosti i topla srca koja šire ljubav ove noći. Srećan Božić, ljubi vas Ornela", poručila je glumica iz svog doma.

Godine 2012. ona je započela vezu sa hrvatskim košarkašem Bojanom Bogdanovićem koja je trajala nekoliko meseci, a veliku pažnju medija u Hrvatskoj nakon toga je izazvala i njena romansa sa kuvarom Matom Jankovićem, ali je raskid usledio nakon dva meseca.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.