KARLEUŠA SE HVALI SA 1/16 PLAVE KRVI: Moja prababa je bila AUSTRIJSKA GROFICA Marija Von Dajc i ima svoju ULICU
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen Instagram

lepo za nju

KARLEUŠA SE HVALI SA 1/16 PLAVE KRVI: Moja prababa je bila AUSTRIJSKA GROFICA Marija Von Dajc i ima svoju ULICU

Jelena Karleuša svojevremeno je na društvenoj mreži Tviter otkrila razne detalje iz privatnog života koje malo ko zna

Objavljeno:

Jedna od stavki i te kako je zaintrigirala javnost, a ona je drage volje kasnije priložila i detalje.

"Da li ste znali da mi je prababa, po mami, bila austrijska grofica Marija Von Dajc i da ima svoju ulicu u Gracu?" raspametila je pevačica.

foto: Printscreen Youtube

"Ako se ne varam, jedna šesneastina moje krvi ima tu plavičastu nijansu. Vrlo mali procenat, ali svakako za ponos. To je interesantna priča i ja sam veoma ponosna na moje poreklo iako ne volim to da pominjem i potenciram. Moja prabaka po majci, Marija Von Dajc je bila plave krvi, tačnije imala je titulu grofice. Ulica koja nosi njeno ime u Gracu je mala ali seća na njenu požrtvovanost i humanitarni rad u tadašnjim ratovima. Bila je veliki dobrotvor, ali je nažalost umrla u političkom izgnanstvu i siromaštvu. Moram da naglasim da sam u srcu i glavi, veliki prijatelj nase kraljevske porodice Karađorđević. Srbija ima sve razloge da se ponosi našim prestolonaslednikom Aleksandrom kao i princezom Katarinom zbog njihovog neverovatnog humanitarnog rada i uloge u najvišim svetskim društvenim krugovima. Oni su svojevrsni srpski brend", rekla je Storiju Karleuša.

Ostali detalji svakako su ostavili njene fanove bez reči. Naime, mleko bi, kako je istakla, probala ako je plate 1.000 evra po čaši. Ne podnosi slatko, niti je ikada probala kafi ili bilo šta kafeno, kao i drogu i cigarete. Levoruka je i najmlađi je slučaj dijagnostikovane migrene u Srbiji. Sa 11 godina njen IQ bio je preko 150. Kao dete pevala je u Narodnom pozorištu u operi Boris Godunov. Spava 4 do 5 sati i ne razlikuje neke boje.

foto: Printscreen/ N1

Prvi album snimila je sa nepunih 16 i četvrto je koleno Beograđana. Po statistici, ističe, javna je ličnost sa domaćih prostora koja ima najveći broj naslovnica. Srbi je više mrze nego Miloševića, Tačija i Madlen Olbrajt. Boji se parnih brojeva, ima neprirodno duge prste na rukama i nogama i obožava luk. Ljudi je, kaže, gotovo nikada ne gledaju u oči. Carskim rezom porodila se oba puta, na isti dan i isti sat, u razmaku od godinu dana.

Za suši rekla je da joj je omiljena hrana, "kune" se u kombinovani prašak, krvna grupa joj je 0 negativna i ima veoma ozbiljnu devijaciju nosne pregrade. Naime, ukoliko bi joj neko zatvorio usta, ona bi se ugušila.

foto: Ana Paunković

Čitav život, Jelena sanja kako leti i diše pod vodom. Omiljeni film joj je "Boja purpura". U vreme objavljivanja ovih pikanterija iz privatnog života otkrila je takođe i da ima četiri psa - Tajrona, Dariju, Radžu i Ajsa.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.