DARKU LAZIĆU POLICIJA VRATILA TELEFON: Njegova verenica Marina zbog ovoga ima VELIKU BRIGU!
Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: Printscreen

NIJE JOJ SVEJEDNO

DARKU LAZIĆU POLICIJA VRATILA TELEFON: Njegova verenica Marina zbog ovoga ima VELIKU BRIGU!

Pevaču vratili telefon, a njegova verenica ima veliku molbu za sve

Objavljeno: 11:12h

Posle skoro dva meseca pevač Darko Lazić ponovo koristi stari broj i ima svoj telefon. Laziću je porodica donela telefon da bi sa njim najuži članovi porodice i najbolji prijatelji imali nesmetanu komunikaciju. Međutim lekari i porodica su mu sugerisali da umereno telefonira i to samo u onoj meri koja neće ometati njegov oporavak.

foto: Printscreen/Instagram

Inače, Darkov telefon je policija uzela sa lica mesta Darkove nesreće, 23. oktobra kad su došli na uviđaj gde je sleteo svojim automobilom sa puta. -To je standardna procedura da policija, odnosno inspektori uzmu telefon kada dođu na uviđaj, dok se ne utvrde sve pojedinosti i detalji vezani za udes. Nikom od porodice nije ni padalo na pamet da traži Darkov telefon, sve dok se on nije oporavio. Međutim kad je Darko postao skroz svestan i kad su utvrdili ono što je trebalo predali su mu aparat. Međutim, Darko neko vreme nije ni imao želju da telefonira. Sad kako mu je bolje, poželeo je i da ponekog nazove i bude u kontaktu sa najblizima kada nisu uz njega. Želeo je da dobija informacije o ćerki Loreni, da je čuje i vidi, ali da komunicira sa devojkom Marinom kad ode od njega iz banje na kontrole trudnoce- kaže Darkov rođak za Blic.

foto: Printscreen

Darkova verenica Marina se javila i potvrdila ovu informaciju, ali i poručila svima da budu dobronamerni i da Darka ne uznemiravaju preterano. - Da, Darko sada ima telefon, ali nije preporučljivo da ga ljudi zovu i zamaraju ga. On još nije ozdravio skroz i za njegov potpuni oporavak uz vežbe najpotrebniji je i mir u čemu bi ga ometale poruke i pozivi svihj koji žele da znaju kako je- rekla je Marina.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.