OSTALA SAM SAMA I NEPOKRETNA, PUZALA SAM DO KUPATILA: Voditeljka otkrila kroz koji je PAKAO prošla
Voditeljka je priznala kroz kakav je pakao prolazila, Foto: Marina Lopičić

NIJE JOJ BILO LAKO

OSTALA SAM SAMA I NEPOKRETNA, PUZALA SAM DO KUPATILA: Voditeljka otkrila kroz koji je PAKAO prošla

Otkako joj se desilo ovo, shvatila je kolika moć leži u pozitivnim mislima

Objavljeno:

Iako je danas nasmejana na svojim promocijama knjige, nakon brojnih uspešnih emisija koje je imala, nekadašnja voditeljka Jelena Bačić Alimpić, svojevremeno je prošla kroz pravu agoniju tokom odmora na Siciliji.

- Ispao mi je disk između dva pršljena u kičmi. Ostala sam nepokretna. Potpuno sama na Siciliji, danima pod injekcijama, bez mogućnosti da se pomerim... Puzala sam do kupatila. To su bili strašni dani - rekla nam je svojevremeno Jelena.

foto: Dragana Udovičić

Nakon toga, usledila je šestomesečna terapija.

- Kada sam se vratila iz Italije, morala sam na terapije da bih izbegla operaciju. To je trajalo pola godine, ali, verujte mi, čvrsto sam bila odlučila da izbegnem operaciju kičme. Ne želim od toga da pravim nikakav spektakl. Postoje mnogo gore stvari u životu. Bog me je tada opomenuo da zastanem i prikočim. Potom sam uradila magnetnu rezonancu i prošla sve terapije. Uspela sam da sklonim disk koji je pritiskao nerv i onemogućavao mi kretanje - rekla je spisateljica.

foto: Marina Lopičić

Otkako joj se desilo ovo, shvatila je kolika moć leži u pozitivnim mislima.

- Svima govorim da nikada ne gube nadu, veru i upornost da će pobediti. Čak i sebe treba pobediti. Ja sam pobedila sebe tada. Posle toga sam imala još jedan zdravstveni problem. Nedavno... Ali, to je zaista previše intimno, da bih o tome otvoreno govorila. I to sam uspela da prebrodim i završim knjigu. Tako da mogu da kažem da je moja nova knjiga nastala u najtežim periodu mog života i verujem da će se to i osetiti. Jeste kliše, ali je istina da ono što vas ne ubije, to vas ojača.

Bonus video

IMAM KRITERIJUME, ALI SRCE NE BIRA: Kija Kockar u 2019. želi LJUBAV, a muškarac koji joj treba je potpuno suprotan od SLOBE!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.