DRAGI TONI, IZVINI ŠTO MI SRBI TRUJEMO CEO REGION: Hrvatska priča o ovim rečima OBOŽAVAOCA CETINSKOG IZ BEOGRADA!
Toni Cetinski je imao komentar na ove reči, Foto: Dragana Udovičić

Samoponižavanje

DRAGI TONI, IZVINI ŠTO MI SRBI TRUJEMO CEO REGION: Hrvatska priča o ovim rečima OBOŽAVAOCA CETINSKOG IZ BEOGRADA!

Komentar je osvanuo ispod jedne Tonijeve pesme na Youtube kanalu

Objavljeno:

Hrvatski pevač Toni Cetinski svakodnevno dobiva mnoštvo komplimenata i komentara na račun svojih pesama, ali jedan od komentara koji je stigao iz Srbije ovog pevača je posebno "pogodio", pa je morao da ga objavi na svom Instagram nalogu. Naime, ispod jedne od Tonijevih pesama na YouTube kanalu osvanuo je komentar koji je ganuo pevača.

- Stvarno ima divnih komentara na našem YouTube kanalu ali kad dobijete ovako iskreno mišljenje onda se osjećate privilegirano i obvezujuće. Brutalno iskreno. Svaka čast. Zbog ovakvih momenata se isplati sve što radim - napisao je Toni na svom Instagramu uz komentar koji je primio od izvesnog Željka Zdravkovića iz Srbije.

A ovo je komentar Srbina:

"Draga Hrvatsko, a i zemlje celog regiona, znamo da od ovoga nema niko ništa, ali duboko se izvinjavamo mi iz Srbije koji smo zatrovali ceo region sa odvratnom, nasilnom, prejeftinom, prostačkom "rijaliti" muzikom i video spotovima koji su prepuni silikona, džipova, opasnih momaka i njihovih starleta i sponzoruša. A veliko hvala Toniju i svima ostalima koji znaju prave vrednosti, i šta je to prava muzika. Pozdrav iz Beograda".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.