SA SAMO 13 GODINA TRESLA GRUDIMA ISPRED ŽIRIJA! Goca je oštro osudila: Mi ne možemo da stanemo iza ovog ponašanja!
Marinin nastup, Foto: Print Screen Youtube

devojčica uplakana napustila binu

SA SAMO 13 GODINA TRESLA GRUDIMA ISPRED ŽIRIJA! Goca je oštro osudila: Mi ne možemo da stanemo iza ovog ponašanja!

U muzičko-talent šou programu ,,Pinkove zvezdice” koji se emituje na ružičastoj televiziji desio se pravi skandal.

Objavljeno:

Naime, kako je trenutno na redu krug imitacija, među mnoštvo izvanrednih nastupa, desio se peh. Marina Stanković (13), koja je inače poznata po svom prelepom glasu i šarmu nastupila je sa pesmom popularne pop pevačice, Milice Pavlović pod nazivom ,,Pakleni plan”.

U prvih mah, delovalo je sve super. Oko takmičarke su igrale plesačice, njena harizma bila je na očekivanom nivou,a potom je ona nastupila sa svojim ,,neprimerenim” plesom ispred žirija.

Kako se nastup završavao, članica stručnog žirija, Leontina spustila je svoju stolicu, Milan Stanković je samo spustio glavu jer mu je bilo vidno neprijatno dok je Goca Tržan držala zabezeknutu facu, a potom i dala svoj oštar komentar:

- Molim te da više paziš. Ovaj šou ne trpi go stomak. To možemo da radimo mi žene koje smo punoletne. Mi kao žiri ne možemo da stanemo iza tog ponašanja, ipak imaš samo 13 godina -

Njen ples su svi osudili, jer kako su naveli, ne priliči njenim godinama. Sa suzama u očima, samo je otrčala sa bine. Podsećanja radi, ovo nije prvi put da je žiri rasplakao Marinu, prošli put su je oštro osudili jer je dovela njenog mlađeg ali popularnijeg brata Ljubu da nastupi sa njom, što je žiri shvatio kao prikupljanje "jeftinih" poena.

Komentare pogledajte ispod:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.