DARIN SESTRIĆ IPAK JOŠ UVEK ŽIV? Oglasili se članovi porodice: Preživeo je rafale, teško je ranjen i OPERISAN
Stefan Vilotijević, Foto: Facebook

preokret

DARIN SESTRIĆ IPAK JOŠ UVEK ŽIV? Oglasili se članovi porodice: Preživeo je rafale, teško je ranjen i OPERISAN

Stefan Vilotijević (22), sestrić folk pevačice Dare Bubamare, izrešetan je u petak popodne u sačekuši u Beču, u kojoj je ubijen Vladimir Roganović koji važi za člana zloglasnog kavačkog klana.

Objavljeno: 12:16h

Sudbina Vilotijevića posle ranjavanja je sinoć kasno uveče još bila nepoznata. Dok su crnogroski mediji tvrdili da je podlegao ranama, što je u izjavi "Blicu" potvrdila i Dara Bubamara, članovi porodice Vilotijević su se oko ponoći javili da je Stefan Vilotijević još živ, teško ranjen i operisan.

- Istina je da se to dogodilo. Jako sam tužna i u šoku zbog ovog što se desilo, prvo mu je ubijen brat, a sada ovo. Sutra se hitno vraćam iz Pariza za Novi Sad - rekla je kratko Dara Bubamara.

foto: Printscreen

Stefan Vilotijević je najmlađe dete Kićuna Vilotijevića, koji je važio je za najuticajnijeg crnogorska bosa u Novom Sadu tokom devedesetih godina. Ubijen je u novosadskom naselju Liman u julu 1999. godine u sačekuši ispred kafića "Kaskada" dok je sedeo u svom "audiju". Tada je podlegao povredama, a u pucnjavi je ranjen i jedan njegov rođak.

Ovo ubistvo zvanično je najstarije nerešeno ubistvo u Novom Sadu. Nakon pucnjave otvorena je istraga, a sumnjalo se bi se razlog za ubistvo Kićuna mogao tražiti u sukobu sa porodicom Radulović. Spekulisalo se i da je ubistvo "rad" tadašnje Službe državne bezbednosti, ali to nikada nije dokazano.

Stefanov rođeni brat Filip bio je dobro poznat policiji pre nego što je ubijen 2015. godine, sa samo 25 godina. Još 2014. godine, godinu dana pre ubistva, imao je 16 krivičnih prijava.

foto: Facebook

Povezivan je sa raznim krivičnim delima još od maloletničkih dana, ali jedino je pravosnažno osuđen zbog pucnjave na beogradskom splavu "Džast vanila" koja se dogodila 2013. godine. Tada je Vilotijević u društvu Vukašina Cmiljanića pripucao na splavu. Tom prilikom ubijena je Tamara Radulović (29), devojka koju je pogodio zalutali metak. Zbog tog dela osuđen je Cmiljanić, a Vilotijević je osuđen na dve i po godine zatvora zbog izazivanja opšte opasnosti, jer pucao u pod.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.