NAJBOLJE ŽURKE SU BILE SA MILENOM DRAVIĆ! Glumac o TAJNAMA iza scene: Nisam dozvolio da me sinovi vide pijanog!
Milena Dravić, Foto: Promo FCS

pikanterije

NAJBOLJE ŽURKE SU BILE SA MILENOM DRAVIĆ! Glumac o TAJNAMA iza scene: Nisam dozvolio da me sinovi vide pijanog!

Zbog uloge profesora i političara Izidora u predstavi 'Ničiji sin', po drami Mate Matišića, Miodrag Krivokapić (69) odbio je da igra u hrvatskoj sapunici i belgijskom filmu

Objavljeno:

Belgijanci su mu takođe poslali zanimljiv scenario u kom su trebali nekoga ko loše govori engleski. To bi, kaže, rado prihvatio, ali pomerili su se termini premijere pa je i njih morao da odbije. Kao Izidor izlazi na pozornicu Beogradskog dramskog pozorišta. Zadnji put je u teatru glumio pre pet godina. U njemu se zbog napisa da su dobili basnoslovne honorare probudila gorčina i odlučio je 'ne bogatiti se na pozorištu'.

U svojoj ispovesti za hrvatski portal 24sata.hr, Miodrag je ispričao i kako se provodio sa Milenom Dravić, ali i o glumačkim žurkama:

foto: Printscreen

- To su stvarno bile najbolje žurke jer smo imali i orkestar u predstavi. Ostajali bismo do 2, 3 ujutro - kaže.

Supruga mu nikad nije rekla 'ne dovodi mi ih više kući' jer kolege s raznih žurki nije ni vodio kući, partijao je uvek napolju. Nikad sebi nije dopustio ni da ga sinovi vide pijanog.

- Kontrolišem to i imao sam sreću da nisam podnosio alkohol. Volim da ostanem nakon predstave, to opuštanje je neophodno, ali što vreme više odmiče, to je boemštine sve manje - kaže. Njegov sin Bojan krenuo je očevim stopama i danas je ugledan glumac. Miodrag nije ni znao da mu se sin sprema na Akademiju.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.