IVAN IVANOVIĆ OTKRIO SVE O DRUŽENJU SA LAUŠEVIĆEM: Žarko ima gomilu strahova i sam STREPIM od intervjua!
Ivan Ivanović o Laušu, Foto: Printscreen

o intervjuu karijere

IVAN IVANOVIĆ OTKRIO SVE O DRUŽENJU SA LAUŠEVIĆEM: Žarko ima gomilu strahova i sam STREPIM od intervjua!

"Mislim da Žarko ima gomilu strahova, kao i većina ljudi, tako da ne verujem da se lišio svojih strahova, pre mislim da je naučio da živi sa njima", ispričao je Ivan

Objavljeno: 16:32h
Jovana Veljković

Moderator promocije treće knjige Žarka Lauševića, pod nazivom "Sve prođe, pa i doživotna" bio je Ivan Ivanović, a kako su gosti i publika upravo iz tog razloga bili uskraćeni za njegove utiske o knjizi, nakon završetka iste iskoristili smo priliku da popričamo sa poznatim voditeljem.

Žarko Laušević posla video poruku: 'Otkud uopšte ovaj čovek na mojoj promociji
Žarko Laušević posla video poruku: "Otkud uopšte ovaj čovek na mojoj promociji"!?foto: Promo

Ivan nam je osim tih svojih impresija, kroz neizostavni humor, ispričao i kako je izgledao njegov prvi susret sa glumcem, gde su se on i Lauš prvi put upoznali i kako je pri prvom pokušaju da sa njim uradi intervju bio kulturno "odjavljen".

foto: Printscreen

Kako se strpljenje međutim isplati, nakon osam godina od tada, Žarko Laušević odlučio je da svoj prvi televizijski intervju posle mnogo godina, da upravo Ivanu. I dok sa nestrpljenjem iščekujemo petak i "Veče sa Ivanom Ivanovićem", gde će se kao glavni gost pojaviti Žarko Laušević, startovali smo voditelja i malo se našalili sa njim i na račun svega toga. Mada je to već poznato, autor knjige nije se pojavio na svojoj promociji, pa je to bio odličan šlagvort da za sve okrivimo upravo voditelja: Kako si uspeo da čoveka koji nije došao na sopstvenu promociju nagovoriš da gostuje u tvojoj emisiji?

foto: Printscreen

- Ha - ha - ha! Vidi, ta priča je počela 2010. godine. Izveštavao sam sa US Opena za "Prvu" televiziju i palo mi je na pamet s obzirom na to da je Žarko u Njujorku da probam nekako da dođem do njega i da ga nagovorim da bude gost u emisiji. Uspeo sam da pošaljem poruku da sam zainteresovan za to i onda se on pojavio s kačketom na glavi, u tom nekom lokalu gde smo slavili Novakovu pobedu. Izašli smo ispred, upoznali se, on je vrlo ljubazno odbio to gostovanje, ali sam ja tada shvatio i bilo mi je rečeno da je veliki događaj to što je uopšte došao da se upozna sa mnom. Pošto je Bog tako namestio da sam često išao u Njujork, a i dan danas često idem, mi smo se svaki put viđali i onda mic po mic počeli da se družimo, i onda negde krajem 2011. godine ja sam mu rekao da ga nikad više neću zvati za gostovanje u mojoj emisiji, jer je to prijateljstvo sada postalo veće od bilo čega što je vezano za posao i da je meni prosto neprijatno da ga to pitam. Ali on mi je rekao da ne brinem da kada jednom u životu bude odlučio da radi televizijski intervju, da će to biti sa mnom. I Laušević je na kraju ispunio svoje obećanje, što najbolje govori o tome kakav je on čovek.

foto: Promo

Palo nam je na pamet da je u stvari ovo sve nekakav kompenz. Ti njemu vodiš promociju, a on tebi za uzvrat dolazi u emisiju... Uskratio si nas sve za njegovo pojavljivanje...

- Hahaha. Nije to. Ja ne radim kompenze. Ja radim samo stvari koje mi se rade celu svoju karijeru, i nikad nisam radio ono što mi se nije radilo, i ne pravim te kompenze, prosto ja bih ovde večeras bio moderator čak i da je Žarko tu večeras, tako da to nema veze sa njegovim pojavljivanjem. Jednostavno mislim da je njemu jako teško da se pojavljuje pred ovolikim brojem medija...

foto: Printscreen

Ali smo čuli da je u Beogradu...

- Ja to ne mogu ništa sada, ne bih ti to govorio...

Pitanje je zapravo bilo - s obzirom na to da je u Beogradu, a što pretpostavljamo znaš, šta misliš zašto se nije pojavio?

- Pa ne znam... možda je tek sad stigao. (smeh) U svakom slučaju, bio tu, ne bio tu - nije mu lako da izađe pred medije. I mi novinari nismo baš na vrhunskom nivou ove profesije u današnje vreme i mislim da i neka pitanja koja bi mu se postavljala nisu na mestu i teže ka nekom senzacionalizmu od strane nekih ljudi koji nisu čak pročitali ni knjigu. Tako da ga ja negde razumem i najveća moja strepnja pred taj intervju i jeste, taj njegov strah od medija i novinara, ali ja verujem nekako da će to sve super ispasti.

Da li misliš da čovek koji je prošao kroz sve kroz šta je on prošao može i dalje da ima neke strahove?

- Ja mislim da može, s obzirom da strahovi ne nestaju tek tako. Mislim da Žarko ima gomilu strahova, kao i većina ljudi, tako da ne verujem da se lišio svojih strahova, pre mislim da je naučio da živi sa njima.

Ostatak intervjua, i Ivanove utiske o knjizi, možete pogledati u videu:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.