ŠTA SE DEŠAVALO 6 MESECI PRE FILMA SA JUNACIMA FILMA PORED MENE? Otkrijte SVE TAJNE i to u MJUZIKLU!
Foto: Printscreen

pored mene

ŠTA SE DEŠAVALO 6 MESECI PRE FILMA SA JUNACIMA FILMA PORED MENE? Otkrijte SVE TAJNE i to u MJUZIKLU!

Maturanti iz hit filma "Pored mene" iz 2015. uskoro će postati junaci mjuzikla, a onda i nove avanture u filmu "Pored nas".

Objavljeno:

Mjuzikl "Pored mene" inspirisan je muzikom Nikole Čuturila - Čuture, i u režiji Stevana Filipovića emitovaće se na RTS-u 30. decembra u 12 časova!

Mjuzikl je smešten leto pred raspust. To je treća godina, dakle, oko 6 meseci pre filma "Pored mene", a ovde ćete otkriti mnoge tajne koje su krili od VAS, a samim tim pripremiće vas i za ono što vas tek čeka, a to je nastavak filma koji će se zbati "Pored nas".

foto: Printscreen

Stara ekipa je na okupu pa opet imamo Jelenu (Milica Majkić), Bojanu (Katarina Pešić) i Sandricu (Matea Milosavljević), tzv. "bičarke", tu su naravno Lazar (Slaven Došlo) i Strahinja (Nikola Glišić), neizbežni školski huligani, "babuni" - Tadija (Darko Ivić), Srba (Nikola Dragutinović) i ostali, zatim štreberi Raša (Rastko Vujisić), Kosta (Marko Panajotović), Miksa (Miša Stanimirović) i Dekster (Predrag Grujić), pa gotičarka Isidora (Gorica Regodić), Sofija (Jelena Puzić) i ostali...

Takođe, po prvi put vidimo likove iz filma u porodičnom okruženju, i tu imamo "pojačanje" iskusnih glumaca - Svetlana Bojković se pojavljuje kao Sofijina tetka, Ratko Tankosić (čuveni Sarma iz "Specijalnog vaspitanja") kao Srbin otac.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.