NA PROMOCIJI KNJIGE ŽARKO LAUŠEVIĆ ISPROZIVAO VODITELJA: Šta će ovde Ivan Ivanović, valjda će neko to da mi objasni
Žarko Laušević, Foto: Promo

sve prođe pa i doživotna

NA PROMOCIJI KNJIGE ŽARKO LAUŠEVIĆ ISPROZIVAO VODITELJA: Šta će ovde Ivan Ivanović, valjda će neko to da mi objasni

Sinoć je u Akademiji 28 održana promocija nove knjige Žarka Lauševića „Sve prođe, pa i doživotna“

Objavljeno: 12:37h

Sam autor knjige nije se pojavio, ali poslao je video poruku prisutnima i onda na kraju iznenadio sve:

- Samo mi nije jasno što je ovde Ivan Ivanović, valjda će neko to uspeti da mi objasni - rekao je Laušević, a svi su se iznenadili ovom izjavom.

foto: Promo

Naravno u pitanju je bila šala jer se Ivan i Žarko već godinama druže i glumac je čak pristao da gostuje kod njega u emisiji.

foto: Promo

O knjizi su govorili: Manojlo Vukotić koji je izdao Žarkovu prvu knjigu, Đorđe Milosavljević scenarista, Goran Šušljik glumac i producent, novinar i Žarkova prijateljica Radmila Stanković, a glumica Cvijeta Mesić, dugogodišnja prijateljica i kuma, i glumac Petar Benčina su čitali odlomke iz knjige kao i pisma od slovenačke glumice Vite Mavrič i od književnice i rediteljke Vide Ognjenović.

foto: Promo

Moderator je bio Ivan Ivanović koji se već godimana druži sa Žarkom u Njujorku. To njihovo druženje postalo je obojici vrednost - istakla je Stankovićeva, napomenuvši da je Ivan konačno uspeo da stekne glumčevo poverenje i privoli Žarka da gostuje kod njega u emisiji.

foto: Promo

Promociji pored mnogobrojih novinara su prisustvovali i Petar Benčina, Svetozar Cvetković, Jelena Đokić, Tanasije Uzunović, Vuk I Danica Drašković, Boris Tadić, Danica Maksimović, Vesna Čipčić, Tamara Dragičević, Vjera Mujović, Suzana Petričević, Elizabeta Đorđevska...

foto: Promo
foto: Promo

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.