LAZIĆ ĆE MORATI NA JOŠ JEDNU OPERACIJU: Stanje mu se POGORŠALO, trpi neizdržive BOLOVE, a roditelji su  ZABRINUTI
Darko Lazić, Foto: Vladimir Sporčić

težak oporavak

LAZIĆ ĆE MORATI NA JOŠ JEDNU OPERACIJU: Stanje mu se POGORŠALO, trpi neizdržive BOLOVE, a roditelji su ZABRINUTI

Uputili su ga na Institut za ortopedske bolesti na Banjici 

Objavljeno: 19.12.2018. 09:42h
  • 24

Darko Lazić je na nekoliko sati napustio rehabilitacioni centar u Mladenovcu, kako bi obavio dodatne preglede u bolnici na Banjici, a kako saznajemo, stanje njegovog desnog stopala naglo se pogoršalo, zbog čega trpi neverovatne bolove.

Darko Lazić
Darko Lazićfoto: Printscreen Kurir tv

- Darko se po dolasku u Centar uspešno oporavljao od povreda, a desno stopalo, koje je bilo u lošem stanju, odlučili su da leče fizikalnim terapijama, strujom, magnetima i radio-talasima. Ipak, terapija nije dala željeni rezultat i on je počeo da se žali na neizdrživ bol. Tada su shvatili da je najbolje rešenje odlazak na Institut za ortopedske bolesti na Banjici, budući da je upravo tamo tim stručnjaka koji su ga operisali nakon nesreće - priča izvor i otkriva detalje u vezi s Lazićevim pregledom na ortopedskoj klinici na Banjici. 

Da je stanje Darkovog stopala više nego ozbiljno, bilo je jasno po tome što ga je odmah po dolasku u bolnicu primiodirektor Zoran Baščarević, koji mu je pre mesec i po dana operisao butnu kost. Budući da stopalo nije sraslo onako kako je planirano, lično je pregledao Darka, nakon čega će sa timom stručnjaka odlučiti o operaciji. Osim što ga je lično pregledao, direktor ga je poslao na jednu privatnu kliniku kako bi uradio detaljne snimke i imao najbolji uvid u stanje stopala - kaže izvor i ističe da je Lazićeva porodica zabrinuta mnogo više nego sam pevač.

 

- Darko je veseo i nije klonuo nijednog trenutka. Trpi bolove, ali veruje da će sve biti kako treba i da nema razloga da brine. Sa druge strane, njegovi su prestravljeni i plaše se da će Darko, ukoliko ne išlo po planu, zauvek morati da koristi štake ili kolica. U ovom slučaju, Darko je taj koji podiže raspoloženje svojih najbližih, umesto da bude obrnuto - zaključuje izvor.

S druge strane, Darko Lazić je nakon izlaska iz bolnice na Banjici novinarima otkrio da se odlično oseća, uprkos svemu.

- Dobro sam. Lekari kažu da treba strpljenja, ali da su zadovoljni. Napredujem, glavni doktor je zadovoljan, a samim tim i ja. Bude trenutaka kada mi je naporno, ali navikavam se - rekao je Lazić.

Bonus video

DARKO LAZIĆ ZAPEVAO, A ĐANIJU HOĆE SRCE DA PUKNE: Grmi šta radi! Period oporavka biće dug i težak, a on samo GRUVA I NE DA SE! HAOS KAKAV SNIMAK! (VIDEO)

(Espreso.rs/Alo.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media