POSLE HITNOG PREGLEDA OGLASIO SE OTAC DARKA LAZIĆA: Otkrio da li će pevač ostati u kolicima!
Foto: Public

OTVORENO

POSLE HITNOG PREGLEDA OGLASIO SE OTAC DARKA LAZIĆA: Otkrio da li će pevač ostati u kolicima!

Espreso.co.rs, kontaktirao je Darkovog oca Milana

Objavljeno: 12:01h

Folk pevač Darko Lazić dovezen je danas oko 10 časova u bolnicu na Banjici kako bi mu lekari ove zdravstvene ustanove obavili dodatne preglede.

Darko Lazić prevezen na Banjicu
Darko Lazić prevezen na Banjicu foto: Kurir

Lazić je došao iz banje Selters, a na pregledu se zadržao oko sat vremena. Nakon toga u kolima hitne pomoći odvezen je na privatnu kliniku u Višegradskoj gde su mu odrađena neka snimanja. Sa njim je sve vreme bila majka Branka Lazić.

Espreso.co.rs, kontaktirao je Darkovog oca Milana radi potvrde ovih navoda i eventualno novih informacija o pevačevom zdravstvenom stanju.

- Nije ništa alarmantno. U pitanju su regularni pregledi. Kompletno je pregledan na ortopediji, pa ćemo kad stignu rezultati znati tačno koje je stanje. Neće Darko ostati u kolicima, to su gluposti, ali kada će ustati iz njih to još uvek ne znamo. Ustaće naravno, treba vremena. Rehabilitacija je u toku, ne znamo koliko će to trajati, a može da potraje - kaže stariji Lazić i dodaje:

Darkov otac: Milan Lazić
Darkov otac: Milan Lazić foto: Printscreen

- Znam samo da će ga posle toga vratiti u Banju Selters, a koliko će posle toga tamo još ostati i šta će se dalje dešavati to zavisi od rezultata, i od doktora. Mi razmišljamo pozitivno, jako smo srećni što se sve razvija u dobrom pravcu, i posebno se radujemo unučetu - presrećan je Darkov otac zbog prinove koja za nekoliko meseci stiže u porodicu Lazić.

Na pitanje da li se sada već zna pol bebe, on odgovara:

Darko sa verenicom Marinom Gagić
Darko sa verenicom Marinom Gagić foto: Printscreen Instagram

- Pa ne znamo to još uvek. Ali šta god da bude, dečak ili devojčica, meni je potpuno svejedno. Bitno da je ono nama živo i zdravo! Presrećni smo kako ne bismo bili - uzbuđen je Darkov tata.

Podsetimo, pevač je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću kada je navodono u alkoholisanom stanju zaspao za volanom i sleteo s puta. Nakon nekoliko nedelja provedenih u Zemunksoj bolnici on se trenutno oporavlja u banji u Mladenovcu, a lekari očekuju da će uskoro stati na noge.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.