SUDBONOSNO DA IZGOVORIĆE U LUKSUZNOM HOTELU U BUDVI: Svi DETALJI VENČANJA Nevene Božović
Pevačica ulazi u bračne vode, Foto: Printscreen Instagram

ISPROŠENA

SUDBONOSNO DA IZGOVORIĆE U LUKSUZNOM HOTELU U BUDVI: Svi DETALJI VENČANJA Nevene Božović

Nevena kaže da joj prija život u Crnoj Gori, odnosno u Budvi, gde poslednjih meseci živi sa Nikolom

Objavljeno:

Nevena Božović za nekoliko meseci staće pred oltar sa zgodnim crnogorskim pilotom Nikolom Ivanovićem.

Porodice budućih mladenaca već su odredile glavne detalje njihovog svadbenog veselja, a Nevena blista i iščekuje dan venčanja sa Nikolom kojeg voli kao nikoga pre. Naime, kako se priča, Nevena i Nikola će se venčati u aprilu sledeće godine, a svadba će biti organizovana u luksuznom hotelu u Budvi. Navikli smo da pevačica šturo govori o privatnom životu, ali pre nekoliko dana na snimanju novogodišnjeg programa RTS pokazala nam je blistavi verenički prsten, kao i uzbuđenje zbog događaja koji će joj se desiti na proleće.

foto: Luka Stefanović

- Ova godina je bila takva da ne želim ništa da menjam. Sreću i zadovoljstvo ne treba skrivati i ja jesam zadovoljna i ispunjena. Lepi događaji su obeležili godinu, koja za mene nekako počinje sa septembrom. Neka naraedna samo podrži moje planove - rekla je Nevena za “Blic” sa širokim osmehom na licu.

Strah od letenja koji je imala pevačica je izgleda uz dečka prevazišla, a česta putovanja na relaciji Beograd-Tivat ili Beograd-Podgorica baš zbog ljubavi najviše su i doprinela tome. Nevena kaže da joj prija život u Crnoj Gori, odnosno u Budvi, gde poslednjih meseci živi sa Nikolom.

Diarios de motocicleta ?

A post shared by N E V E N A (@nevenabozovicofficial) on

- Navikla sam da mi se život odvija na relaciji Beograd-Budva i lepo mi je. Osam godina sam u Beogradu i na njega sam se skroz navikla, a i Budvu mnogo volim. Svakako da se više ne plašim letenja avionom - rekla je Nevena.

Nevena Božović prilagodila je svoje nastupe tempu života, pa periodično zakazuje gostovanja u Crnoj Gori i u Srbiji. Njeni najmiliji zadovoljni su njenim izborom partnera, tako da nemaju apsolutno ništa protiv toga što će na proleće Nevena stupiti u brak sa Nikolom.

Bonus video

DINČA IZAZVAO HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ova imitacija Kristijana Golubovića će se prepričavati! Kakav HIT!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.