JOŠ JEDAN LJUBAVNI KRAH: Zorannah OTKAČILA sina poznatog pevača
Zorannah je ostavila naslednika Halida Muslimovića, Foto: Damir Dervišagić

OPRAVDANO?

JOŠ JEDAN LJUBAVNI KRAH: Zorannah OTKAČILA sina poznatog pevača

Zorana i Halidov sin upoznali su se još prošle godine preko zajedničkog prijatelja, Stefana Živojinovića

Objavljeno: 12:33h

Zorana Jovanović Zorannah raskinula je vezu sa Enisom Muslimovićem, sinom Halida Muslimovića, posle pet meseci zabavljanja, saznaje Kurir.

Razlog za krah njihove ljubavi, prema rečima prijatelja modne blogerke, jeste taj što se nisu viđali poslednjih nekoliko nedelja. Pevačev naslednik je u poslednje vreme uglavnom bio u rodnom Prijedoru, pa su oni bili razdvojeni, što je uticalo na zahlađenje odnosa.

Zorannah u zagrljaju Enisa Muslimovića
Zorannah u zagrljaju Enisa Muslimovića foto: Daktilo

- U početku su bili jako zaljubljeni, ali to je potrajalo kratko. Već posle tri meseca sve manje su se viđali, sve se svelo na dopisivanje i razgovore preko telefona. Enis je dolazio u Beograd, ali ne tako često jer ima obaveze u Bosni. Zorani takav način zabavljanja ne odgovara, što mu je i rekla pre nego što je donela odluku da raskine. Prošle nedelje poslala je poruku Enisu u kojoj je napisala da mogu da ostanu prijatelji, ali da ona sebe više ne vidi u toj vezi - kaže naš izvor blizak blogerki.

Zorana i Halidov sin upoznali su se još prošle godine preko zajedničkog prijatelja, Stefana Živojinovića. Posle skoro godinu dana poznanstva, krajem avgusta otpočeli su vezu, ne trudeći se da to sakriju od javnosti. Halid je podržao izbor svog sina.

Bonus video

PEJOVIĆ NAPUNIO ARENU DO VRHA! Počeo da skače od uzbuđenja: Nije mi žao!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.