ZABILA IM NOŽ U LEĐA: Zbog KRŠENJA ugovora, PINK TUŽI GRAND, ali i bivšu zadrugarku! ONA JE ZA SVE KRIVA!
Tv Pink VS Grand, Foto: Printscreen

ESPRESO EKSKLUZIVNO SAZNAJE!

ZABILA IM NOŽ U LEĐA: Zbog KRŠENJA ugovora, PINK TUŽI GRAND, ali i bivšu zadrugarku! ONA JE ZA SVE KRIVA!

Leteće perje

Objavljeno: 18:08h

Prošlog vikenda, u "Zvezdama Granda" se među takmičarkama pojavila i Zorana Stefanov, bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i konkurentskog muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde".

Zorana Stefanov
Zorana Stefanov foto: Printscreen

Kako portal Espreso.co.rs ekskluzivno saznaje, ovaj "izlet", mladu pevačicu bi mogao papreno da košta. Naime, kako saznajemo, Televizija "Pink" je tužila Zoranu Stefanov zbog toga što je bez njihove saglasnosti otišla na konkurentsku televiziju.

Baš je zakuvala
Baš je zakuvala foto: Printscreen Instagram

– Zorana je razočarala "Pink" ne samo zbog toga što je otišla u "Zvezde Granda" već zato što nikoga na "Pinku" nije obavestila o tome, iako je dva ugovora vezuju za ovu televizijsku kuću. Baš zbog ta dva ugovora koja je Zorana prekršila "Pink" je tužio Zoranu - otkriva nam izvor iz ružičaste imperije. Tu se problemi ne završavaju, "Pink" će tužiti i "Grand produkciju", takođe zbog Zorane, a produkcija ružičate televizije je zahtevala i da se sa Youtube - a, skinu snimci na kojima se pojavljuje Zorana u ovkiru "Zvezdi Granda". Čelni ljudi "Granda" potom su pokušali da izmire celu situaciju sa "Pinkom", podsećanjem na to da su i oni dozvolili da Teodora Džehverović, koja je bila u "Zvezdama Granda", bude učesnica "Zadruge" na "Pinku". Međutim, taj primer za "Pink" nije bio adekvatan jer je pre "Zadruge" Teodora raskinula ugovor sa "Grandom", objasnio je naš izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.