UHAPŠEN GLUMAC IZ KUSTINOG FILMA: Skidao magiju i prevario ženu za 10 MILIONA dinara
Film Zavet, Foto: Printscreen

skandal

UHAPŠEN GLUMAC IZ KUSTINOG FILMA: Skidao magiju i prevario ženu za 10 MILIONA dinara

Željko Terzić (40), epizodista iz filma "Zavet" Emira Kusturice, ubedio poznanicu (36) da će joj skinuti crnu magiju, za šta joj je uzeo ogromne pare. Terzić priznao da joj je uzeo "samo" milion dinara

Objavljeno: 13:46h

Željko Terzić (40) iz Užica, statista iz filma "Zavet" Emira Kusturice, uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je prevario svoju poznanicu (36) iz istog grada za čak 9,5 miliona dinara, obećavajući joj da će joj skinuti crnu magiju! Terzić je posle hapšenja priznao da je uzeo pare od nje, ali "samo" milion dinara!

Otac Terzićeve poznanice umro je 2015, a on ju je ubedio da je uzrok smrti bila crna magija.

- Upozorio je tu poznanicu da crna magija sad preti njoj i njenoj majci, u šta je nesrećna žena poverovala. Terzić joj je obećao da će joj pomoći da se reši vradžbina, ali da za to mora da plati. Kako je utvrđeno, u naredne tri godine joj je, u više navrata, uzeo ukupno 9.479.200 dinara - objašnjava izvor za srpski dnevni list.

Osumnjičeni Terzić
Osumnjičeni Terzićfoto: Printscreen

Terzićeva poznanica je u poslednje vreme počela da sumnja da ju je prevario i prijavila ga je policiji. Potom su Željko i njegova žrtva ugovorili narednu isplatu novca, a policija je prethodno obeležila novčanice i pripremila zamku.

- Osumnjičeni je uhapšen nakon preuzimanja paketa, u kojem su se nalazili unapred obeležen novac, u ukupnom iznosu od 4.422 evra, i predmeti koji pripadaju oštećenoj. Pretresom Terzićevog stana i drugih prostorija koje koristi pronađeno je još 56 paketa, koje mu je žrtva predavala u poslednje tri godine kako bi joj navodno skinuo crnu magiju - navodi sagovornik.

Prema njegovim rečima, Terzić je prilikom hapšenja bio van sebe od šoka. Vikao je da je žrtva nameštaljke i da on nije nikakav beli mag, već da se bavi špedicijom. Na saslušanju je, međutim, priznao da je od dugogodišnje prijateljice uzeo "samo" oko milion dinara, a ne 9,5 miliona, kao što je ona tvrdila.

Željko, kako smo saznali od njegovih poznanika, živi sam u kući, a povremeno sa svojom nevenčanom suprugom.

foto: Vladimir Sporčić

U komšiluku kažu da je njegova majka, koja je bila bolesna duži period, preminula prošle godine, a otac pre nekoliko godina.

- On se lepo brinuo o majci, nije je zapostavljao. Pa čak i ta žena, koju je prevario, dolazila je kod njega u kuću s vremena na vreme da pripazi na njegovu majku dok je on bio odsutan. Mislim da ona radi u nekoj apoteci u Užicu. Prosto ne mogu da verujem da je otišao toliko daleko da izigrava nekakvog belog maga. Posebno mi je čudno to da je uzeo tolike pare, a živeo je prilično skromno. Valjda bi se nešto od tih para videlo na njegovoj kući i po dvorištu. Naprotiv, čak su jednom dolazili da mu seku struju i kablovsku - kazala je šokirana komšinica.

Terzić je, inače, imao kratku epizodnu ulogu u Kusturičinom filmu "Zavet", koji je snimljen 2007. godine. U tom filmu glumio je telohranitelja Zeku.

Željku je posle saslušanja u nadležnom tužilaštvu određen pritvor do 30 dana.

Komšija: Imam utisak da Željko laže

Komšija uhapšenog "belog maga" ima utisak da je Željko sklon laganju. - Međutim, pošto s njim i nisam bio nešto posebno blizak, nije me to ni doticalo. Željko je, inače, kulturan i prijatan čovek. Pričao mi je da radi u Novom Sadu i da se bavi špedicijom. Govorio je da će možda i da se preseli u taj grad i da mu je tamo dobro. Međutim, od kada mu je otac umro, poprilično je zapustio svoje dvorište, pa se komšije stalno ljute na njega i opominju ga - kaže ovaj komšija za jedan srpski dnevni list.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.