ČULI SMO IZ PRVE RUKE KAKO ĐEKSON MUVA RIBE! MUVAO TEU TAIROVIĆ: Ja se već neko vreme ložim na tebe, srce slatko
Đekson, Foto: Stefan Kojić

opaaaa

ČULI SMO IZ PRVE RUKE KAKO ĐEKSON MUVA RIBE! MUVAO TEU TAIROVIĆ: Ja se već neko vreme ložim na tebe, srce slatko

Dok Mina Vrbaški u "Zadruzi" govori kako joj nedostaje, Đekson na nekoliko metara od luksuznog kompleksa pokušava da osvoji srce pevačice

Objavljeno:

Najveća imena sa domaće javne scene juče i danas su se okupila u Pinkovim filimskim studijima u Šimanovcima, gde je počelo snimanje novogodišnjeg programa uz koji Balkan godinama dočekuje praznike.

Primetili smo i da su se učesnik prve sezone "Zadruge" reper Nemanja Đerić Đekson i pevačica Tea Tairović zbližili na snimanju, a društvo im je pravio i Sloba Radanović.

foto: Stefan Kojić

U jednom momentu reper koji je u "Zadruzi" imao nekoliko ljubavnih romansi među kojima je bila najupečatljivija ona sa Minom Vrbaški, koja je nedavno priznala da joj nedostaje Đekson, pitao je Teu kada će okončati svoju vezu u kojoj je trenutno.

- Kada ćeš da raskineš sa dečkom? Ja se već neko vreme ložim na tebe. Kada raskineš, obavesti me. Srce malo slatko - rekao je Đekson Tei Tairović.

foto: Stefan Kojić

- Nemoj moj dečko da te čuje, ima da me prebije - odgovorila mu je pevačica. Podsetimo, u javnosti je poznato da je Tea Tariović imala problema sa svojim momcima, a početkom ove godine proganjao ju je i bivši dečko, zbog čega je tada morala da reaguje i policija.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.