OVO JE NASTUP DEČAKA SA KOSOVA KOJI JE RASPLAKAO SRBIJU! Na ovo niko ne ostaje IMUN (VIDEO)
David Marković, Foto: Printscreen

fenomenalno

OVO JE NASTUP DEČAKA SA KOSOVA KOJI JE RASPLAKAO SRBIJU! Na ovo niko ne ostaje IMUN (VIDEO)

Rastopio je sva srca

Objavljeno: 14:36h

Ovu magičnu noć u "Pinkovim zvezdicama - All stars" otvorio je David Marković svojom imitacijom Slobodana Trkulje. David je svojim izvođenjem Trkuljine pesme "Voda" rastopio i najtvrđa srca i doveo do suza sve u studiju.

On je bez otvorio ovu emisiju na najbolji mogući način, te je zaradio svih pet stolica žirija koji je bio ganut do srži. Članovi žirija su skandirali Davidu, kao i publika, a Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Nataša Bekvalac su bile na ivici suza.

foto: Printscreen

- Ne znam da li ovi ljudi znaju koga si ti imitirao, ali to u tvom nastupu uopšte nije ni bitno. Ti si jedini u ovom krugu kome nećemo komentarisati imitaciju, jer si ti pevao, ja u životu ovo nisam čula. Meni se svaka pora naježila. Ovo za mene ima naročitu težinu jer si ti sa Kosova, a ovo vuče na taj stari kosovski melos koji tebi fanstastično stoji. Baš je lepo da si ovo doneo, ovo je bilo spektakularno. Naročito u svetlu svega ovoga što se događa u Srbiji, a vezano je za Kosovo već godinama, ovo ima veliku snagu. Hvala ti ovo je trebalo ovoj emisiji - rekla je Goca na ivici suza.

- Ovo je nešto najintenzivnije i najemotivnije što sam ja od početka ovog šou programa doživela. Nije mi dobro. Od pola pesme sam žmurila, to mi je bilo potrebno, potrešena sam tvojim izvođenjem - navela je Nataša.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.