BILA JE ZVEZDA GRANDA S VIŠKOM KILOGRAMA: Sada se bavi skroz drugačijim poslom i zarađuje BRDO PARA!
Dejana Erić je jedna od najvećih transformacija na estradi, Foto: Printscreen/ YouTube

NEKAD I SAD

BILA JE ZVEZDA GRANDA S VIŠKOM KILOGRAMA: Sada se bavi skroz drugačijim poslom i zarađuje BRDO PARA!

Kada se transformisala, niko nije mogao da je prepozna

Objavljeno:

Pre nego što su snimili svoje pesme i uspeli da se probiju na estradnu scenu, pojedini pevači su se i po nekoliko puta takmičili u Zvezdama Granda. Jedna od njih je i Dejana Erić, koja je između dva pojavljivljanja u ovom takmičenju doživela pravu transformaciju, a pažnju javnosti privukla je i svojim drugim zanimanjem.

foto: Printscreen Youtube

Dejana se prvi put pojavila u Zvezdama Granda 2012. godine, a tada je vodila bitku sa viškom kilograma. Godine 2015. ponovo je stala na ovu scenu, i to nakon što je smršala 20 kilograma, a pojedini članovi žirija nisu je prepoznali. Tada je stigla do finala, a zatim snimila i svoju prvu pesmu "Rikošet".

foto: Printscreen Youtube

Međutim, pored pevanja Dejana Erić je i jedna od popularnijih srpskih blogerki. Na svom Jutjub kanalu ona govori o šminkanju, lepoti, modi, a prati je više desetina hiljada ljudi, što joj je omogućilo da zaradi veliki novac od ovog posla. Jednom prilikom ona je sa svojim pratiocima podelila i da se u međuvremenu udala, a zatim i razvela, međutim nije želela da više otkriva na tu temu.

Tom prilikom je objasnila da, s obzirom na to da otkriva veliki deo svog života na Jutjubu, detalje o razvodu i braku koji je kratko trajao želi da zadrži za sebe. Dejana je uprkos svemu uspela da sačuva vitku liniju i niže uspehe.

Bonus video

DARKO LAZIĆ ZAPEVAO, A ĐANIJU HOĆE SRCE DA PUKNE: Grmi šta radi! Period oporavka biće dug i težak, a on samo GRUVA I NE DA SE! HAOS KAKAV SNIMAK!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.