VELIKO RAZOČARENJE, NIŠTA OD DARKA U ARENI: Lazićev otac striktno zabranio gostovanje sina kod ĐANIJA
Darko neće nastupiti na Đanijevom koncertu, Foto: Preentscren/RTV Pink

OPORAVAK I DALJE TRAJE

VELIKO RAZOČARENJE, NIŠTA OD DARKA U ARENI: Lazićev otac striktno zabranio gostovanje sina kod ĐANIJA

Iako se njegovo zdravstveno stanje znatno poboljšalo, pevač neće moći da se pojavi na dogovorenom nastupu

Objavljeno:

Darko Lazić, nažalost, neće moći da se pojavi na koncertu Radiše Trajkovića Đanija jer njegovo zdravstveno stanje to ne dozvoljava, kaže pevačev otac, Milan Lazić.

foto: Dragana Udovičić

- Darko se polako i uspešno oporavlja, ali on neće moći da peva na koncertu kod Đanija. Drago mi je što je porodica Trajković obišla mog sina u banji. Mi ih izuzetno poštujemo, i razumemo njihovu želju da se moj sin pojavi kao specijalni gost, ali to nije moguće. Sve detalje o tome može da vam kaže njegov menadžment koji vodi Mirso Švajcarac - kaze Milan.

foto: Vladimir Sporčić

Isto su potvrdili iz tima koji vodi Lazićevu karijeru.

- Nama je najvažnije da se Darko kompletno oporavi i da njegovo zdravstveno stanje bude stabilno. Njegov put ka oporavku je težak i ne verujemo da će biti u mogućnosti da prisustvuje Đanijevom koncertu, ali kada se oporavi organizovaćemo veliki koncert u Areni na kojem ce Lazić da se zahvali svojoj publici i fanovima. Do tada, želimo da se Darko oporavi kako treba i da stane na noge. Pesme se uveliko pripremaju, kao i njegov solistički koncert,ali o tome ćete biti blagovremeno obavešteni - poručili su iz Lazićevog tima.

Bonus video

DARA BUBAMARA SE POHVALILA OBIMOM GRUDI, STRUKA I GUZE: Pevačica ima SAVRŠENE MERE, ali evo zbog čega joj to nije bitno!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.