NOVI ESTRADNI RAT SE RASPLAMSAVA: Šašić udario na Kiju, ona ga BRUTALNO spustila! Lukasova rezervo, operi kosu!
Kija je dočekala da je isproziva i Željko Šašić, Foto: Vladimir Sporčić, Damir Dervišagić

OPASNE PROZIVKE

NOVI ESTRADNI RAT SE RASPLAMSAVA: Šašić udario na Kiju, ona ga BRUTALNO spustila! Lukasova rezervo, operi kosu!

Kija je odreagovala na Željkove navode

Objavljeno:

Pevač Željko Šašić (49) pojavio se na snimanju novogodišnjeg programa RTS, i pred novinarima progovorio o tome kakvo mišljenje ima o rijaliti zvezdama koje sve češće uplivavaju u muzičke vode. Željko je potkačio Kristinu Kiju Kockar i nazvao je instant zvezdom. On je bio iznenađen činjenicom da je njegova koleginica Stoja Novaković snimila duet sa Kockareveom.

foto: Damir Dervišagić

- Nisam znao da je Stoja snimila duet sa njom. Kija je sada popularna među ženama. Ja ne znam kako ta mala rijaliti zvezda peva, ali radi štosa bih možda i ja snimio neki duet sa njom. Šalim se, to su te instant zvezde iz rijalitija i pitanje je koliko će to trajati, nisam siguran da će dugo - rekao je Šašić za Srpski Telegraf i potom prokomentarisao zašto ima sve manje pop pevača na našoj sceni.

- Pa, o tome vam pričam, to su ove rijaliti zvezde kojih ima milion. Ima ih više nego pevača, samo što su to sve neke instant karijere. Vreme će najbolje pokazati koliko oni vrede - ocenjuje Željko.

foto: Dragana Udovičić

Kija je reagujući na ove Željkove navode rekla da nema puno vremena da komentariše njoj nebitne ljude, jer se raduje milionskim pregledima za novu duetsku pesmu sa Stojom.

- Neću da komentarišem gluposti i da mu dajem reklamu. Živi bili, pa videli koliko ću ja da trajem. Jedan savet za gospodina Šašića, kada me je već prozvao. Neka čovek koji je rezerva Ace Lukasa brine na primer o svojoj frizuri, opere kosu ili šta god, neka se na kači za mene, ja mu ne mogu pomoći - poručila je Kockareva.

Bonus video

DRAMA NA SNIMANJU: Jeleni Kostov pozlilo, gušila se, nije mogla da dođe do VAZDUHA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.