DOKTOR DARKA LAZIĆA PROGOVORIO O PEVAČEVOM  STANJU:Otkrio hoće li ostati INVALID i kakve su mu GLASOVNE sposobnosti
Darko Lazić, Foto: Damir Dervišagić

oglasio se

DOKTOR DARKA LAZIĆA PROGOVORIO O PEVAČEVOM STANJU:Otkrio hoće li ostati INVALID i kakve su mu GLASOVNE sposobnosti

U javnosti se mnogo spekulisalo i o tome da li će Darko ostati invalid, a svoje prognoze dao je i doktor 

Objavljeno: 13.12.2018. 19:05h
  • 35

Folk pevača Darka Lazića posetile su danas ekipe "Premijere" i portala Pink.rs u banji Selters u Mladenovcu, gde se leči od posledica stavične saobraćajne nezgode u kojoj je jedva izvukao živu glavu.

Darko se oseća znatno bolje, vidno je i smršao, a njegov doktor za Pink.rs otkrio je kakvo mu je trenutno zdravstveno stanje. 

Darkov doktor
Darkov doktor foto: Preentscren/RTV Pink

- Darkovo stanje je mnogo bolje u odnosu na prijem kod nas, koji je bio pre dve nedelje. Mnogo se bolje i on oseća i objektivno, klinički - mnogo bolje izgleda. On je u odnosu na prijem i vertikalizovan, počeo je da vežba u sali, obučava se za hod sa podpazušnim štakama i eto, recimo, jutros je napravio dvadeset koraka u kinezi sali uz nadzor terapeuta - rekao je doktor, kojeg smo pitali da li je zadovoljan kako teče Darkov oporavak.

- Iskreno, zadovoljan sam. Uzimajući u obzir politraumu koju je doživeo, Darko se odlično rehabilituje u našoj ustanovi i, kako vreme bude prolazilo, očekujemo još bolje rezultate.

U javnosti se mnogo spekulisalo i o tome da li će Darko ostati invalid, a svoje prognoze dao je i doktor.

Darko neće ostati invalid, ako to podrazumeva voženje u kolicima. Sad se polako obučava za hod sa štakama, a sledeća instanca i naš cilj jeste hod sa jednom štakom, a videćemo, i hod sa štapom - kaže on i dodaje:

- Moći će da peva, uspešno je prošao sve testove logopeda - i za glasovne mogućnosti i za verbalno pamćenje, tako da očekujem da će da peva još bolje nego do sada i da će napraviti neki veći hit - poručio je doktor uz osmeh.

 

Bonus video

DARKO LAZIĆ ZAPEVAO, A ĐANIJU HOĆE SRCE DA PUKNE: Grmi šta radi! Period oporavka biće dug i težak, a on samo GRUVA I NE DA SE! HAOS KAKAV SNIMAK! (VIDEO)

(Espreso.rs/Pink.rs) 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media