RAŠI PUKO FILM, MARINKOVIĆ PREVIŠE LAPRDAO: Tužio bivšeg muža Goce Tržan za SVE IZGOVORENE LAŽI! ČEKA GA NA SUDU
Foto: Dragan Kadić

NOVI OBRAČUN

RAŠI PUKO FILM, MARINKOVIĆ PREVIŠE LAPRDAO: Tužio bivšeg muža Goce Tržan za SVE IZGOVORENE LAŽI! ČEKA GA NA SUDU

Neće javno da se raspravlja

Objavljeno:

Bivši i sadašnji muž Goce Tržan, Ivan Marinković i Radomir Raša Novaković, navodno su završili na sudu! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Raša je protiv pevačicinog prvog muža nedavno podneo tužbu zbog povrede ugleda i časti, jer ga je vređao na televiziji sa nacionalnom frekvencijom i iznosio neistinu o njemu.

Novaković i Marinković imali su prvo ročište u ponedeljak i na njemu se pojavio samo bubnjarev advokat i predao dokaze sudiji.

Previše je pričao
Previše je pričao foto: Printscreen

Proces će se nastaviti i na saslušanje će uskoro biti pozvan Ivan.

- Raša nije neko ko voli da se prepucava, tako da ne želi preko medija da odgovara na Marinkovićeve prozivke koje je izgovorio u „Parovima“. Rešio je da tuži Ivana i za sva vremena mu začepi usta. Nije u pitanju čak ni to što je Marinković izgovorio sve uvrede, nego ga boli što u priče konstantno upliće Gocu. To ga mnogo boli i neće da dozvoli da bilo ko kalja ugled njegove žene, pogotovo Ivan, koji se dobro ovajdio od svega toga - otkriva naš izvor.

Goca i Raša
Goca i Rašafoto: Printscreen/Instagram/gocatrzan

Naime, Ivan je tokom dve sezone "Parova" uputio brojne uvrede i psovke na Rašin račun. Mnogi su ga osudili zbog toga jer je dobro poznato da mu baš taj Raša čuva i izdržava ćerku Lenu, koju je dobio u braku s pevačicom.

To je klinac za mene, kao i gomila ovih ovde Indijanaca, on ne zna dve reči da progovori. Što da ne govorim, šta mi je on? On živi s mojom ćerkom jer nema svoju, šta ja da mu radim - rekao je Ivan svojevremeno, a potom udario tamo gde ga najviše boli.

- Sa svojom ćerkom sam odavno razgovarao na temu nje i Raše. Nemam komplekse, ali on sada živi s njom. On dečko ne može da ima dece. Ništa ne plaća, živi u stanu koji sam ja platio. Njemu je sada idealno u životu. Mislim da je on Gocin potrčko. Ne postoji neka manifestacija da ja njega nisam video s njom. Kad god je Lena dolazila kod mene ili ja po nju, on je uvek bio tu u kolima, što je potpuno nepotrebno - rekao je rijaliti učesnik.

Jednom prilikom je voditeljka pitala Ivana šta bi radio kada bi u "Parove" ušao Raša, a on je opet osuo paljbu:

- Verovatno će ući jer mu je Goca rekla: "Marš tamo i on mora da ide, jer je on kao njen sinčić".

Pozvali smo Gocu i Rašu, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

Kap prelila čašu Pričao o seksu sa bivšom ženom

Rašu Novakovića je povredilo i to što je Ivan Marinković javno iznosio detalje seksa s Gocom Tržan. To je bila kap koja je prelila čašu i smatra da je njegovo ponašanje prevršilo svaku meru.

- Goca i ja nismo izlazili iz kuće po 15 dana. Naš seks je bio toliko dobar da više nismo znali šta da radimo, pa smo koristili razna seksualna pomagala - izjavio je Marinković.

Zbog ovih reči Raša tuži Ivana:

On je klinac, ne zna dve reči da progovori.

On dečko ne može da ima dece.

Ništa ne plaća, živi u stanu koji ja plaćam.

On je Gocin potrčko.

On je kao Gocin sinčić.

Ući će u „Parove“ jer mu je Goca rekla: "Marš tamo!"

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.