KARLEUŠA OPET O BUBI I JALI: Kada se DEBELI i BRADATI izvini i kaže da je bio pod dejstvom OPIJATA, oprostiću!
Jelena Karleuša, Foto: Dragan Kadić, Printscreen Instagram

nastavlja se...

KARLEUŠA OPET O BUBI I JALI: Kada se DEBELI i BRADATI izvini i kaže da je bio pod dejstvom OPIJATA, oprostiću!

Članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Jelena Karleuša nedavno je "zaratila" sa kolegom Bubom Korelijem, a sve je počelo od toga što je, kako je istakao, supruga fudbalera Duška Tošića njega blokirala na društvenim mrežama

Objavljeno: 09:53h

Buba je potom rekao da sa Jelenom nikada ne bi snimio pesmu jer je "mnogo stara", da bi potom Karleuša napisala tvit o kojem se i te kako pričalo.

- Mogla sam ja i bolnije način da uzvratim onom Bubajali ili kako se zove... Da mu zatvorim sva vrata u Srbiji jednom slikom. Ali ja sam neko ko ne udara na slabije od sebe - napisala je pevačica tada na Tviteru.

Sada se ponovo dotakla iste teme, pa je iznela sve što joj je na duši.

foto: Printscreen

- Ne znam šta da kažem što nisam rekla. Ti debeli bradati ljudi su se istrčali ružno. Jedan od njih, ne znam koji je, izvređao me je, ničim izazvano - rekla je Jelena o Bubi i njegovom saradniku Džali, prenosi "Telegraf", pa dodala:

- Evo ja ću opet ispasti šmekerka, kao što sam ispala u odgovoru na uvrede, i reći ću: "sarađivala bih sa njima, zašto da ne?", ali kad se jedan od njih debeli, bradati izvini i kada kaže da nije bio pri sebi i da je bio pod uticajem nekih opijata, verovatno, kada je ispičao te gluposti. Ja ću mu oprostiti i možemo da sarađujemo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.