Bravo Ceco, carice! Evo kako je pomogla mladom srpskom genijalcu! (FOTO)

izuzetak, a ne pravilo

Bravo Ceco, carice! Evo kako je pomogla mladom srpskom genijalcu! (FOTO)

Kada je čula da mladić u problemu, pevačica je brže - bolje požurila da mu pomogne! Svaka čast!
Objavljeno: 15:24h

Kada je Ceca Ražnatović pročitala u novinama da gimnazijalac Đorđe Petković nema novca da ode na takmičenje u Kinu, ona je odmah rešila da mu priskoči u pomoć! Cecine gole grudi! Ovaj snimak je Arkan zabranio pre 25 godina, a tek danas je ugledao svetlo dana! Izgled da Ceca dosta polaže na obrazovanje i edukaciju jer joj je stalo da naša omladina niže uspehe na takmičenjima gde će pokazati svoje znanje i sposobnosti. Nakon saznanja da Đorđe zbog novca neće moći na Svetsku geografsku olimpijadu u zbog toga što nema novac, folk diva je rešila da mu pruži finansijsku pomoć.

Ona će ga finansirati sa 1.200 evra, koliko je maturantu gimnazije iz Malog Zvornika potrebno da ode u Kinu. On će u avgustu, zajedno sa drugim učenicima iz Beograda, Valjeva i Novog Pazara predstavljati Srbiju na ovom takmičenju. Uopšte ne gubi vreme! Veljko ima novu devojku! I pogađate - i ona je cica i po! (FOTO) (VIDEO) – Presrećna sam kad vidim mlade ljude koji su vredni i ambiciozni. Ova priča me je, u isto vreme, rastužila i obradovala. Kada god budem mogla, pomoći ću mladima da ostvare svoje snove – rekla je Ceca.
– Ne mogu da nađem prave reči zahvalnosti. Priznajem da sam veoma uzbuđen – rekao je Đorđe, i dodao da bi voleo da se upozna sa Cecom i zahvali joj se na ovom gestu. Ceca zbog bolesti napušta Srbiju! Dala je sve od sebe, ali ovo nije mogla da izdrži! (FOTO)Sve ću učiniti da na ovo odgovorim osvajanjem medalje na Olimpijadi – radosno je rekao Đorđe. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.