OSETILA JE TO NA SVOJOJ KOŽI: Lazići prolaze KROZ PAKAO, imala sam  SLIČNU SITUACIJU sa mojim sinom!
Nada Topčagić, kao i većina estradnih ličnosti, pružila je podršku Darku Laziću, Foto: Nebojša Mandić, Dragana Udovičić

SAOSEĆANJE

OSETILA JE TO NA SVOJOJ KOŽI: Lazići prolaze KROZ PAKAO, imala sam SLIČNU SITUACIJU sa mojim sinom!

Nada je istakla kako u potpunosti razume pakao kroz koji svi članovi porodice Lazić

Objavljeno:

Pevačica Nada Topčagić, kao i većina estradnih ličnosti, pružila je podršku Darku Laziću koji je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću.

Ona je otkrila koje mlađe kolege veoma poštuje i čiju muziku sluša, među kojima se našao i Darko, a potom se javno obratila pevaču i njegovoj porodici.

Nada je istakla kako u potpunosti razume pakao kroz koji svi članovi porodice Lazić prolaze jer je i sama sličnu sitaciju osetila na svojoj koži kada se njen sin teško povredio.

-Ja uživam u svom prošlom radu, u prošlim godinama. Danas je došlo vreme da nema više tih hitova. To ne može da se isprati. Ja sam bila ekskluziva. Ako danas izlazi Nada Topčagić, sladeći izlazi za 7 meseci, gledali smo da jedni drugima ne budemo konkurencija. Na svim slavljima se i danas pevaju pesme snimljene osamdesetih godina. Danas pevači pucaju mladost, oni imaju taj kalašnjikov mladosti. Ja mnogo volim Tanju Savić, Slavicu Ćukteraš, Baneta Mojićevića. Da ne zaboravim Darka Lazića, šaljem mu podršku, ja celo vreme pratim sve, imala sam sličnu situaciju sa mojim sinom koji se povredio na skijanju. Samo mu želim da bude onaj stari, sve to prolazim zajedno sa njima - rekla je Nada u emsiiji "Premijera - Vikend specijal".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.