NATAŠA BEKVALAC IZNELA SVOJE MIŠLJENJE O KIJI I MILANU: A evo šta radi žiri Pinkovih zvezdica u pauzama snimanja!
Nataša Bekvalac otkriva koliko je teško biti deo žirija “Pinkovih zvezdica”, Foto: Vladimir Sporčić

uvek iskrena

NATAŠA BEKVALAC IZNELA SVOJE MIŠLJENJE O KIJI I MILANU: A evo šta radi žiri Pinkovih zvezdica u pauzama snimanja!

Smatra da je uloga žirija veoma zahtevna

Objavljeno:

Nataša Bekvalac otkriva koliko je teško biti deo žirija “Pinkovih zvezdica” i ističe da je velika odgovornost to što ocenjuje najmlađe pevače, ali da se nada da njene kritike shvataju kao savete te da se ne ljute.

- Sedeti u crvenoj fotelji nije nimalo lako. Istovremeno se osećate lepo jer ste deo nečijeg odrastanja i njegovih prvih koraka na javnoj sceni, pomažete mu da muzički sazri, ali je i odgovorno. Znate da morate da izmerite reči i ton kojim ćete detetu reći da nešto nije dobro ako zaista nije dobro jer to može usmeriti njegov život. Nikada nisam bila pristalica laži, te da nekoga ne bih uvredila da je bolje da ćutim ili kažem kako nije. Zato nisam sigurna da sam takmičarima simpatična, ali se nadam da će na kraju takmičenja shvatiti da moja oštrina i strogoća u ocenjivanju imaju za cilj samo najbolje, a to je da ih stimulišem da puno vežbaju i rade na sebi. Stroga sam samo da bi oni bili bolji i to mi je jedino važno - kaže pevačica.

U ovoj sezoni “Pinkovih zvezdica” već uigranim članovima žirija Leontini Vukomanović, Goci Tržan i Milanu Stankoviću pridružile su se Nataša Bekvalac i Kija Kockar.

foto: Printscreen

A na pitanje šta misli o članovima žirija i kako izgleda njihovo druženje u pauzama snimanja, pevačica je odgovorila:

- Cenim i poštujem sve kolege koje sede sa mnom u studiju. Leontina, Goca i Milan imaju veliko iskustvo što se tiče ovog takmičenja, dok smo Kija i ja novi članovi. Nama je teže jer ne znamo razvojni put te dece, a oni mogu da uporede sa prethodnim sezonama. Ali svako od nas ima svoje mišljenje i dobro se slažemo. U pauzama, koje su kratke, svako od nas gleda da uradi što više. Ja potrčim da pozovem decu, da čujem šta radi Katja i kako je Hani bilo u školi. Svi članovi žirija su ostvarene ličnosti i nema sujete među nama. Često se šalimo, pa čak i tokom snimanja zasmejemo jedni druge.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.