VELJKO RAŽNATOVIĆ DOBIO PESMU? Blam godine ili šta? Unutra ili van ringa Veljka vodi oko tigra!
Veljko Ražnatović, Foto: Damir Dervišagić

hip hop ražnatović

VELJKO RAŽNATOVIĆ DOBIO PESMU? Blam godine ili šta? Unutra ili van ringa Veljka vodi oko tigra!

Da je Veljko Ražnatović postao velika zvezda potvrđuju fanovi koje ima, ali i njegove borbe u ringu

Objavljeno:

Veljko Ražnatović niže pobede u boksu, a samim tim broj njegovih fanova raste. Cecin sin sada je dobio i pesmu, ali još uvek je publika razdeljena da li im se dopada ili je blam godine.

Naravno, to nema veze sa Veljkom već sa reperima koji su napravili pesmu. U pitanju je Novi Zakon koji je pre dva dana objavio pesmu Veljko Ražnatović sa sledećim rečima:

foto: Sonja Spasić

Jedan je poseban momak Veljko Ražnatović, po krvi i po snazi pravi je Arkanov naslednik, može sve što zamisli, uporan po navici, uvek je u taktici kao svi pravi ratnici! Rođeni je borac i na svoje snove lovac, svojih životnih puteva sopstveni je tvorac, srce ga vodi silno da svoj podigne nivo, želi najbolje od svega što mu ponudi život! Odlučnost na licu, sve bi dao za porodicu, za svoju divnu majku, sestru i verenicu, već u ranoj mladosti oličenje hrabrosti, životne prepreke jakim udarcima “raznosi”! Ne poznaje stagnaciju, uvek spreman za akciju, a u ringu pokazuje strahovitu dominaciju, sav je od snage, želje i mišića satkan, mora biti takav kada mu je otac bio Arkan! Plamen vatren u duši koji protivnike ruši, jaka ambicija prži, motivacija ga drži, niz pobeda sve duži, oblak ovacija kruži, u ringu i u životu Veljko maksimum pruži! Jer život nije igra, neprestana borba, briga, unutra ili van ringa Veljka vodi oko tigra, jer kao što je jak bio njegov otac Željko tako je jedan i jedini Ražnatović Veljko!

Pesmu možete poslušati na OVOM LINKU!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.