OSEĆAM GAĐENJE PREMA SVEMU TOME: Elena Kitić se oglasila nakon optužbi da je ona kriva za RAZVOD Ane i Raste (FOTO)
Elena i Rasta prekinuli su saradnju, Foto: Damir Dervišagić

PREKINULI SARADNJU

OSEĆAM GAĐENJE PREMA SVEMU TOME: Elena Kitić se oglasila nakon optužbi da je ona kriva za RAZVOD Ane i Raste (FOTO)

Elena se oglasila

Objavljeno:

U proteklih mesec dana domaći mediji na sve strane bruje o navodnoj aferi Elene Kitić i Stefana Đurića Raste koja je, između ostalog, dovela do finalnog reperovog rastanka sa Anom Nikolić.

Na iznenađenje mnogih, ćerka Mileta Kitića je priznala da je prekinula saradnju sa Đurićem, ali je demantovala bilo kakvu aferu sa njim.

foto: Damir Dervišagić

Ona je na svom Instagram profilu napisala:

- Nadam se da će ovo da bude moje poslednje obraćanje povodom tekstova koji izlaze u poslednjih mesec dana. Moj odnos sa Rastom bio je strogo poslovan od prvog dana, pa sve do momenta do kada smo prestali da sarađujemo. Jedini razlog prekida naše saradnje je različito razmišljanje u kom smeru moja karijera treba da ide. Ne znam kome je u interesu da se objavljuju ove gnusne laži koje čitate svakodnevno, a ni ne zanima me. Jedino što osećam je gađenje prema svemu tome i zbog onih koji me vole i poštuju imam obavezu da kažem da je ovo jedina prava istina.

foto: Printscreen/ Instagram/ elenakitic

Bonus video

Seka Aleksić SVE ŠLJAŠTI I BLJEŠTI KOD SEKE: Pevačicu obuzela novogodišnja euforija, a tek kad vidite KOLIKU je jelku okitila

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.