ČAROLIJA NA LEDU: Čuvena BAJKA o Snežani i sedam patuljaka u Štark areni!
Htordis Lee i Valdis Mintals, Foto: Stefan Kojić

novogodišnja magija

ČAROLIJA NA LEDU: Čuvena BAJKA o Snežani i sedam patuljaka u Štark areni!

U ovom spektaklu na ledu publika će imati priliku da uživa od sedmog do devetog decembra

Objavljeno: 08:46h

Povodom novogodišnjeg porodičnog spektakla "Snežana i sedam patuljaka" na ledu danas je održana generalna proba u Štark areni, a premijerno izvođenje zakazano je za sutra.

U susret novogodišnjim praznicima, deca i njihovi roditelji imaće priliku da uživaju i narednih dana u bajkovitom carstvu na ledu.

Čuvenu bajku o Snežani i sedam patuljaka dočaraće grupa Russian Ice Stars, koja okuplja profesionalne klizače iz svih krajeva sveta.

Snežanu igra lepa Kanađanka Htordis Lee, a u ulozi princa je Valdis Mintals poreklom iz Estonije.

Nije nam prvi put da gostujemo u Beogradu ovo je sada već treći put da smo u ovom gradu i drago nam je zbog toga. Nas dvoje dok klizamo uživamo u svakom momentu na sceni odnosno ledu. Ovo je jedan prelep grad i divna zemlja tako da se radujemo susretu sa beogradskom publikom", poručuju Mintals i Lee.

1 / 7 Foto: Stefan Kojić

Tradicionalno svake godine Štark arena se transformiše u ledenu dvoranu kako bi deci, ali i njihovim roditeljima ulepšali novogodišnje i božićne praznike sa predstavama na ledu.

Ovoga puta, reč je o ruskoj produkciji koja će plesati na ledu sa svojih četrdeset klizača, a prethodna dva puta su nastupali isto u Beogradu sa predstavama "Petar Pan" i "Lepotica i zver na ledu". Kada su u pitanju ples, klizanje i agrobatika Rusi su virtuozi u tome tako da ćemo i ove godine imali priliku da publici priuštimo spektakl", kaže Nina Sekulić PR Štark arene.

Publika će uživati u virtuoznom plesu, raskošnim kostimima, efektnom osvetljenju, vrhunskoj koreografiji i akrobatici.

ČAROLIJA NA LEDU: Čuvena BAJKA o Snežani i sedam patuljaka u Štark areni!

Bonus video:

PREMIJERA KRALJA PETRA PRVOG ISPUNILA SAVA CENTAR DO POSLEDNJEG MESTA! Publika ne krije oduševljenje, GROMOGLASAN APLAUZ pozdravio ekipu filma! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Jovana Jovanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.