Licemer! Brena osuđuje sina za stvari koje je sama radila! (FOTO)

Ah,mladosti

Licemer! Brena osuđuje sina za stvari koje je sama radila! (FOTO)

Moramo priznati malom Viktoru da je postavio mamu na mesto. Svaka čast
Objavljeno: 18:05h

Viktor Živojinović, Brenin najmlađi sin, gradi imidž žestokog momka. Svakodnevno objavljuje slike bahanalisanja i raskošnog života koji vodi. Brena odlepila na sina! Viktor živi kao Hju Hefner! Dokle ovo bahanalisanje?! (FOTO)

Vidi se da mlađani Viktor ne oskudeva ni u čemu, kao i da živi život punim plućima. Brena mu često zamera što vodi takav stil života jer ga je kako kaže, vaspitala da bude skromno i pošteno dete.

Već neko vreme Lepa Brena opominje Viktora zbog javnog hvalisanja po društvenim mrežama, smatrajući da previše uživa u materijalnim stvarima.

Ovoga puta, Viktor je odlučio da se osveti majci, pa je na Instagram postavio Breninu fotografiju pored mercedesa iz vremena kada je harala Jugoslavijom. U vidno siromašnom ambijentu, Brena sva ponosna pozira ispred belog mercedesa, nekada i više nego prestižnog automobila.

Deluje kao da je folk zvezda zaboravila kako je kad si mlad pa uči svog sina da bude skroman iako ona prva to nije. Moramo priznati malom Viktoru da je postavio mamu na mesto. Svaka čast! (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.