DARKO LAZIĆ VEĆ ZAKAZAO PRVI NASTUP! Najavio SPEKTAKL i to već krajem decembra, očekuje se opšti HAOS
Darko Lazić, Foto: Dragan Kadić

auuu

DARKO LAZIĆ VEĆ ZAKAZAO PRVI NASTUP! Najavio SPEKTAKL i to već krajem decembra, očekuje se opšti HAOS

Poznat datum!

Objavljeno: 09:18h

Stanje pevača Darka Lazića, koji se zbog posledica saobraćajne nesreće već devet dana nalazi na rehabilitaciji u banji Selters, znatno je poboljšano, pa je folker odlučio da iznenadi sve i zakaže svoj prvi nastup!

Naime, Darko će nastupiti na proslavi ovog instituta za rehabilitaciju koja će biti održana krajem decembra. Lazić je obećao upravi banje da će napraviti pravi spektakl i otkrio da jedva čeka da opet u ruci drži mikrofon.

- Banja Selters se sprema za veliku proslavu koja će biti održana 21. decembra. Čim je čuo da se organizuje veselje, darko je pitao čelnike banje da li postoji mogućnost da i on uveliča ovu proslavu svojom pesmom. Uprava banje je bila oduševljena Lazićevim predlogom i odmah su mu se zahvalili i rekli da jedva čekaju da uživaju u njegovom nastupu - počinje priču dobro obavešteni izvor i tvrdi da je Darko obećao da će o svom trošku u banju dovesti najbolje muzičare koji će ga pratiti dok bude pevao.

foto: Damir Dervišagić

- Darko je vrlo ushićen zbog nastupa! Pozvao je svoj uigrani bend da ga prati tog dana kako bi sve prošlo perfektno. Jedva čeka da zapeva hitove i posle skoro dva meseca oseti puls publike. Ipka, on je ispričao najbližima da ima neverovatnu tremu, a kako je uverio, čini mu se da je ona veća nego kada se prvi put pojavio u "Zvezdama Granda". Plaši se da će mu glas pući jer dugo nije pevao, ali svi mu pružaju podršku i ubeđuju ga da nema potrebe za panikom - kaže izvor za jedan dnevni list i dodaje da će na Lazićev nastup u banji doći i njegovi prijatelji iz Brestača i čitava familija.

- U Seltersu će tog dana biti ogromna gužva, jer su pacijenti već javili najbližima da dođu na Darkov koncert. Takođe, Lazićevi prijatelji i familija će prisustvovati proslavi kako bi ga podržali. Darko je siguran da će to biti emotivan dan, koji će mu dati dodatnu snagu da se bori - tvrdi izvor i konstatuje da su čelnici banje zadovoljni što je Lazić njihov pacijent, jer to za njih predstavlja odličan marketing.

- Banja Selters je poznato lečilište u kojem su se lečili mnogi velikani. Ipak, Lazićev dolazak na rehabilitaciju je odličan za reputaciju banje. Nikada se u ovolikoj meri nije pisalo o Seltersu kao sada kada je Darko tu, a to mnogo znači upravi banje. Baš zbog toga su presrećni što će Lazić svojim nastupom uveličati njihovu proslavu - zaključio je izvor za jedne srpske novine.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.