ANA NE DOZVOLJAVA DARKU DA VIDI ĆERKU? Pevač stalno TRAŽI Lorenu, ali ona još uvek ne zna šta se desilo!
Darko Lazić nije video ćerku Lorenu više od mesec dana, Foto: Damir Dervišagić

emotivno

ANA NE DOZVOLJAVA DARKU DA VIDI ĆERKU? Pevač stalno TRAŽI Lorenu, ali ona još uvek ne zna šta se desilo!

Pevačeva verenica Marina Gagić je trudna, a ćerka Lorena koju je dobio dok je bio u braku sa Anom Sević još ne može da ga vidi

Objavljeno:

Darko Lazić je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću, a sada se oporavlja u banji, gde tim doktora vodi računa o njegovom oporavku i prima terapije. Na društvenim mrežama sada je osvanula fotografija koja je sve podsetila koliko je pevač dobar tata.

Pevačeva verenica Marina Gagić je trudna, a ćerka Lorena koju je dobio dok je bio u braku sa Anom Sević još ne može da ga vidi, s obzirom da ne zna za tragediju koju je njen otac doživeo. Njena majka je istakla kako je Darku redovno pokazivala snimke ćerke dok je bio u bolnici, ali da nisu smeli da joj kažu šta se dogodilo.

foto: Printscreen Instagram

Branka Lazić, koja je sve vreme uz sina Darka, prva je objavila fotografiju na kojoj se nalazi sa njim iz bolnice, a sada se prisetila nekadašnjih vremena, koje je njen sin proveo sa svojom ćerkom. Ona je objavila fotografiju iz luna parka, gde Lorena i Darko voze autiće, vidno raspoloženi i stavila emotikone srca.

foto: Printscreen Instagram

Fanovi su odmah počeli da komentarišu ovu objavu.

foto: Printscreen

"Da staneš na noge što pre da budeš nov i ponovo uz svoju ćerkicu", "Najbolji tata na svetu. Čuvao ga Bog zajedno sa najdražima svima", samo su neki od komentara pratilaca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.