AMIDŽIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Ana Sević me je sama zvala da u mojoj emisiji priča o Darkovoj nesreći!
Ana Sević se oglasila samo u Ognjenovoj emisiji, Foto: Printscreen Youtube

NIJE ON NJU

AMIDŽIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Ana Sević me je sama zvala da u mojoj emisiji priča o Darkovoj nesreći!

Iako su svi mislili da je voditelj emisije Ognjen Amidžić uspeo Anu da ubedi da se pojavi kod njega, istina je takva da je zapravo Sevićeva želela da gostuje

Objavljeno:

Ana Sević se nakon saobraćajne nesreće koju je Darko Lazić imao na putu Subotište-Brestač 23. oktobra prvi put oglasila u emisiji, u kojoj je gostovala 6. novembra.

Iako su svi mislili da je voditelj emisije Ognjen Amidžić uspeo Anu da ubedi da se pojavi kod njega, istina je takva da je zapravo Sevićeva želela da gostuje i ispriča svoju stranu priče.

foto: Printscreen

- To su specifične stvari... Meni se Ana sama javila. Ona je bila u situaciji da želi da se obrati, ima poverenja u mene, živa reč je ipak živa reč. Tu nije bilo situacije da je neko prekida, montira ili nešto drugo pravi - kaže Ognjen.

- Ja volim da ljudi kažu šta imaju, ja pitam šta ja imam... To je još uvek jedna specifična i delikatna situacija za ljude koji su meni jako dragi, naročito kao što je Darko Lazić. Mnogo se tu napravi negativnih stvari, informacija i bolje da svako kaže u tom trenutku šta misli i šta mu je na srcu kad se već o tome piše - objasnio je Amidžić.

Bonus video

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ ZAPALIO CENTAR SAVA: Publika ovacijama pozdravila muzičara koji je priredio ZIMSKI SPEKTAKL ZA PAMĆENJE!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.