CECA PRIZNALA DA U VELJKU ČESTO VIDI ARKANA: Kad primeti ovu Željkovu osobinu kod sina, UŽASNO SE IZNERVIRA!
Foto: Stock, Aleksandar Jovanović Cile

ISKRENO

CECA PRIZNALA DA U VELJKU ČESTO VIDI ARKANA: Kad primeti ovu Željkovu osobinu kod sina, UŽASNO SE IZNERVIRA!

Evo šta Ceca ne može da gleda i šta teško podnosi kad je njen sin u pitanju

Objavljeno:

Nakon koncerta na Jahorini, Ceca Ražnatović prenoćila je u hotelu Termag, pa iako je prethodnu noć pevala puna tri sata i napravila još jedan spektakl za pamćenje, ona je ujutru ustala maltene potpuno sveža.

- Evo, ustala sam pravo da vam kažem na jadvite jade! Ali dobro, šta sad, postoje obaveze, tu ste vi, i publika koju moramo ispoštovati, zbog njih i postojim, tako da mi ništa ne pada teško, jedino što sam morala da stavim ove naočare, jer mi se čini da zbog neispavanosti ne izgledam baš najbolje - izjavila je Ceca u emisiji "Premijera", jutro nakon velikog koncerta.

Ceca: Uživala u koncertu
Ceca: Uživala u koncertu foto: Filip Plavčić

Ona je ovom prilikom otkrila i kakv je njen lični osećaj bio vezano za spektakl.

- Ma ja sam oduševljena. Uvek kada imam kontakt sa publikom tako se osećam, e sad bilo je malih nezgodacija, jer sam u štiklama jedva došla do scene, samo sam razmišljala da ne padnem. I obukla sam se toplo, shodno vremenskim uslovima, ali kad sam došla na binu, shvatila sam da je tamo 150 stepeni - priznala je Ceca kroz smeh, a na pitanje voditelja, zbog čega je bila zakopčana do guše, ona kaže:

- Pa znate šta, mene ne zanima specijalno to kako izgledam. Bitno da se ja osećam dobro i da su energija i atmosfera na nivou. Naravno da volim da se sredim, ali ne volim da razmišljam o tome da li je dekolte predubok, da li je haljina prekratka i slično. Kad pevam, volim da se opustim i da uživam zajedno sa publikom - iskrena je Ceca.

Veljko i Anastasija, ovog puta nisu bili sa njom na Jahorini, a ona je objasnila i zbog čega:

Majkino dete: Ceca i Veljko
Majkino dete: Ceca i Veljko foto: printscreen

- Pa svako ima svoje obaveze. Anastasija svoje, Veljko svoje sportske, i jednostavno se nismo poklopili, ali to je nevažno - rekla je Ceca, pa je na pitanje voditelja da li i dalje ide na Veljkove mečeve odgovorila:

- Ne. Nikako. Ja to ne mogu da podnesem da gledam. Ja ni ovako ne volim nikakvo nasilje, i još kao majka da gledam te stvari, ne mogu. Do sada hvala Bogu nije dolazio sa nekim ozbiljnim povredama po licu, ali ponekad dođe i samo sa tim crvenilom, i meni već nije dobro. Kažem mu: "Dobro Veljko dete, ja sam tebe rodila zdravog, pravog, lepog i prezgodnog, a ti oćeš da se unakaziš". Kada je neko tvoj u ringu, nije to ni malo prijatno ni slatko, pogotovo kad je majka u pitanju - ispričala je ona i priznala da i Veljko i Anastasija u mnogome liče i na svog oca Željka Ražnatovića Arkana.

- Svako dete dobije osobine i jednog i drugog roditelja. I vidim dosta toga od Željka i u jednom i u drugom, pogotovo kod Veljka kad je ta ogromna hrabrost u pitanju, mada čovek nekih stvari treba malo i da se plaši. A Veljko je jako hrabar, i to me mnogo nervira - priznala je Ceca.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.