BILA JE SEKS BOMBA 2000 - IH, A ONDA PAKAO: RAZVELA SE, odala ALKOHOLU, izgubila DETE i sada je NEPREPOZNATLJIVA
Ivana Banfić danas izgleda potpuno drugačije, Foto: Printscreen

propala

BILA JE SEKS BOMBA 2000 - IH, A ONDA PAKAO: RAZVELA SE, odala ALKOHOLU, izgubila DETE i sada je NEPREPOZNATLJIVA

Nikada ne biste pogodili da je to ona

Objavljeno:

Ivana Banfić je bila jedna od najvećih ženskih imena na estradnoj sceni devedesetih, muškarci su uzdisali za njom a danas se toliko promenila da je nikada ne biste prepoznali!

Ivana Banfić: Nekad
Ivana Banfić: Nekad foto: Printscreen

Njena najpoznatija pesma sigurno je duet sa Dinom Merlinom "Godinama", a poslednjih godina se uopšte ne može videti u javnosti.

Ivana Banfić: neprepoznatljiva
Ivana Banfić: neprepoznatljiva foto: Printscreen

Život joj je u najmanju ruku bio turbulentan, a nakon razvoda i pobačaja odala se alkoholizmu od kog se i lečila. Ivana Banfić prvi brak je sklopila sa svojim bivšim menadžerom, Robertom Magićem, ali razveli su se 2005. godine. Kako se tada pisalo, rastali su se bez teških reči, uvreda i skandala.

foto: Printscreen

Međutim, pevačica se tada odala alkoholu, a prijavila se i na kliniku za odvikavanje. Sa njom je sve vreme bio tada već bivši suprug koji joj je pružio punu podršku. Kad se izborila sa porokom u život joj je ušla nova ljubav, a i drugi brak sa Krunom Ladišićem, producentom sa jedne TV stanice.

foto: Printscreen

Nakon toga želela je da se ostvari kao majka, ali prva trudnoća završila se pobačajem. Drugu trudnoću provela je u krevetu, morala da je da miruje svih devet meseci, a zbog sina Jana se povukla sa javne scene.

Ivana danas izgleda potpuno drugačije, potpuno se posvetila svojoj porodici, a retko se pojavljuje na javnim događajima.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.