DARKO LAZIĆ STIGAO U BANJU POSLE 38 DANA BOLNIČKE POSTELJE: Otkrivamo koliko će trajati pevačeva rehabilitacija
Darko je juče otpušten iz bolnice na banjsko lečenje, Foto: Vladimir Sporčić, Marina Lopičić

majka se ne odvaja od njega

DARKO LAZIĆ STIGAO U BANJU POSLE 38 DANA BOLNIČKE POSTELJE: Otkrivamo koliko će trajati pevačeva rehabilitacija

On je bio presrećan što je nakon 38 dana, koliko je prošlo od saobraćajne nesreće, u kojoj je zadobio teške telesne povrede, bar na kratko osetio svež vazduh

Objavljeno:

Darko Lazić juče je iz KBC Zemun prebačen u Selters banju u Mladenovcu, gde je dobio specijalne uslove za rehabilitaciju koja će trajati bar tri meseca. Pevača su lekari uz pomoć roditelja i prijatelja oko podneva izneli na nosilima iz bolnice, odakle su ga kolima hitne pomoći transportovali u poznato mladenovačko lečilište.

On je bio presrećan što je nakon 38 dana, koliko je prošlo od saobraćajne nesreće, u kojoj je zadobio teške telesne povrede, bar na kratko osetio svež vazduh. On je i pored jakih bolova koje trpi bio raspoložen pa je mahnuo novinarskim ekipama i podigao visoko palac i poručio da je dobro.

foto: Printscreen Instagram

- Ide na bolje - tiho je izgovorio.

Kako saznaje Kurir, Lazić je u pratnji roditelja i prijatelja stigao u Selters banju. Tamo je dobio apartman, u kojem će sve vreme biti i njegova majka Branka.

Dva lekara konstantno će brinuti o njemu.

- Darko je u putu spavao, a kada je stigao rekao je da je mirno, da je medicinsko osoblje ljubazno i da je siguran da će mu tu biti prijatno. Majka je odlučila da bude sve vreme s njim da ne bi svaki dan dolazila iz Brestača u Mladenovac. Njegov otac Milan će se truditi da često obilazi sina, kao i Darkov brat Dragan i verenica Marina. Doktori su juče pustili Lazića da se odmori, a danas ga pripremaju za prvu rehabilitaciju - otkriva izvor i dodaje da su vežbe za njegov oporavak već pripremljene.

foto: Printscreen Instagram

- U banji postoje razne sale za vežbanje. Prvo će imati terapije vezane za kičmu, noge, ruke, govor. Postepeno će sve to odrađivati i njegovi lekari veruju u uspeh. U bolnicu je stigao prilično slab i jedva se pomerao, ali njegovo zdravstveno stanje svakako ide na bolje - rekao je izvor iz banje.

Ovaj kompleks, inače, je pretvoren u moderno lečilište, sa specijalizovanim stručnim kadrom, savremenim dijagnostičkim kabinetim i opremom koji, uz prirodan faktor u lečenju, daju izuzetne rezultate. Pored toga, poseduje stacionar (stari hotel) i hotel (novi hotel), staze sa ukrasnim osvetljenjem, park sa četinarskom šumom površine oko 18 hektara, cvetne leje i drvene klupe za odmor.

Bonus video

ESTRADA SE OKUPILA DA SLUŠA EMIRA: Zovu ga Šabanovim naslednikom, a napravio je vrhunsku atmosferu!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.