ŠTA SE NJOJ DESILO: Tanja Savić došla na žurku Dragane Mirković u NAJOČAJNIJEM izdanju IKADA! (VIDEO)
Tanja Savić, Foto: Dragan Kadić

ŠOKIRALA

ŠTA SE NJOJ DESILO: Tanja Savić došla na žurku Dragane Mirković u NAJOČAJNIJEM izdanju IKADA! (VIDEO)

Baš je omašila

Objavljeno:

Ono jest' da je povod za žurku kod Dragane Mirković na DM sat, bilo snimanje novogodišnjeg programa, ali to nije obavezivalo Tanju Savić, da dođe obučena kao novogodišnja jelka.

Elem, Gaga je na svojoj televiziji u Požarevcu napravila snimanje koje je okupilo ogroman broj poznatih ličnosti sa estrade, ali je Tanja svojom odevnom kombinacijom bukvalno "oduvala" sve ostale.

Tanja Savić: u šljaštećem najlonu
Tanja Savić: u šljaštećem najlonu foto: Printscreen

Osim što je haljina sama pomalo komplikovana, pa više liči na neku blješteću najlon kesu i nekakav neuspeli pokušaj spejsi autfita, dosta je nejasan i momenat ogrlice kao detalja preko svega toga.

Možda je to bio Tanjin pokušaj da se uklopi u ambijent Gagine šljašteće televizije, a kad bolje razmislimo, zaista, Tanja je neodoljivo podsećala na jedan od onih lustera od svarovski kristala. Dobro je da nisu bez reči prolazili pored nje, misleći da se srušio luster ili tako nešto.

Ili Tanja samo jednostavno nije imala živaca da se smara sa oblačenjem i biranjem garderobe, pa ko veli - natući ću sad sve što u ormanu imam, što je sigurno, sigurno je.

Šta god da se desilo, definitivno je ovaj put promašila totalno.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.